Milyen mentális betegsége lehet annak a gyereknek, aki 11 évesen nem hajlandó egyedül öltözni és pelenkát hord otthon?
Nem, a Rett-sy korábban kezdődik, teljes leépüléssel jár.
1-gyel értek egyet.
#2 Írtam a kérdésben: iskolában, meg anno az oviban nincs rajta pelenka, ott szobatiszta. Otthon viszont visszaáll a pelenkára.
Kisfiú, nem kislány.
Az elsőnek lehet igaza, szülők sosem voltak együtt, apukát csak ritkán látja. Ez lehet a probléma forrása?
"Ez lehet a probléma forrása?"
Lehet, lehet, de távdiagnózissal egy valódi szakember sem foglalkozik, mi meg (legalábbis én), nem is vagyunk szakemberek e területen.
Szóval irány a pszichológus, méghozzá a valós életben!
Nekem mondjuk nagyon fura, hogy anyuka eddig még nem vitte el. Nem gondolt rá? Ennyire egyszerű lélek?
Illetve:
"a szülőknek kell ráadni mindent"; "a szülők meg ráhagynak mindent"
viszont:
"szülők sosem voltak együtt, apukát csak ritkán látja"
Namost, kérdező, ha te nem a pelenkafétises troll vagy, akkor döntsd már el, hogy a szülők együtt nevelik, vagy az apját ritkán látja, mert a szülők sosem voltak együtt.
Milyen pelenkafétises? Beteg világban élünk, ha egy kérdésből ilyenre asszociáltok.
A szülők sosem voltak együtt és igen, ritkán látja a gyerek az apját (havonta egyszer kb egy hétvégére), de olyankor nyilván az apa is öltözteti és ráhagy ugyanúgy mindent, csinálja, amit mond neki a gyerek. Orvoshoz azért nem vitték, hiába javasoltuk többen is, mert ők “normálisak”, a gyereknek nincs baja szerintük. Náluk a pszichológus egyenlő a diliházzal, nem ismerik el a mentális betegségeket. Nekem nincs beleszólásom, rokon vagyok, de nem velük élek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!