S. O. S. Hogyan szoktassam a kislányom a hallókészülékhez?
Szia
Sajnos nem tudok segíteni, de kérdezni szeretném, hogy a hallás vizsgálatot, hogyan csinálták meg nektek. Mi már voltunk háromszor és nem tudják megcsinálni, altatásban akarják, de azt meg én nem szeretném.
azt nem tudom hogyan szoktasd hozzá nekem apósomnak van (bár ő 70 felett van és azt mondják ez már a második gyerekkor)ő sehogyan nem szokta meg. Mikor elöszőr betette, ilyeneket mondott, hogy ketyeg az óra, meg zubog a víz ahogy forr- nem jó a kütyü, túl hangosra van állítva. És hiába mondtuk neki, hogy mi is halljuk az óraketyegést, meg a vizet ahogy forr, nem tudtuk meggyőzni, hogy ezek természetes hangok és ezeket hallani kell. És pont azért kapott hallókészüléket, mert nem hallja ezeket.
Azt mondják, hogy a csend után nagyon furcsa a nagy zaj és még az apróbb zajok is nagyon zavaróak. Úgyhogy szerintem többször rövidebb időre és talán este amikor amúgy is csendesebb a világ. És ahogy megszokja a zajokat talán könnyebben viseli egyre hosszabb időre.
Ahol kaptátok a készüléket ott nem tudnak segíteni?Szakemberre kellene ezt bízni, és ami még fontos, hogy ne legyen túlállítva a készülék (mármint, hogy hangosabbra a kelletténél,netán a maximumra), mert még rosszabb lesz a hallása.
A családban van hallássérült, én is az vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!