Lehet autista a fiam?
Bennem is vannak autisztikus jegyek, nem szeretem a változást, a reggeli és esti rutint mindig betartom magamnak is, nem szeretem ha hirtelen változik a napom, nem szeretek beszélgetni idegenekkel.
Fiam 19 hónapos ő sem szereti az idegeneket(sír), nem szereti ha változás van a napirendben, tudja mi miután jön, ha elmarad vmi reggel vagy este szól érte, tesója sírására befogja a fület.
Engem nem diagnosztizáltak, mivel nincs nagy problémám, első olvasásra tanultam minden egyetemen, nyelvvizsgára se tanultam, mégis minden jó lett.
Fiam is mar 1 evésen mutatott mindent a könyvben, elég ha egyszer mondok vmit, mar mutatja legközelebb, de beszelni nem beszél.
Egy autista gyereket nagyon nehéz kezelni. Megőrülnél tőle, mindenért kiakadna, hisztizne.
Autisztikus tünetei mindenkinek vannak, attól még nem leszel te sem autista.
Nem a neurológus mondja meg, hanem az autista szakos gyermekpszichiáter. Átmeneti eseteket még ők is előfordul, hogy félrediagnosztizálnak. 3 éves kor körül a nagyon egyértelmű eseteket tudják megmondani, az enyhébbeket lehet, hogy akár csak iskolában tudják diagnosztizálni.
Cseperedő Alapítvány, Vadaskert, Autizmus Alapítvány, hozzájuk lehet fordulni, ha ilyen gyanú van, de most persze mind zárva van.
19 hónaposan a világon semmit nem fognak tudni mondani nektek. Várj még, reméljük kinövi ezeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!