Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » Okozhat-e problémát, visszafej...

Okozhat-e problémát, visszafejlődést, ha hónapokig kimarad a torna?

Figyelt kérdés

Kislányomnak idegrendszeri éretlensége van. Alapozó terápiára járunk. Most a járvány miatt már egy hete nincs torna, előtte két hétig betegség miatt nem volt. Egyelőre nem is tudjuk, hogy mikor lesz legközelebb.

Okozhat bármilyen problémát ekkora kihagyás?

2020. márc. 21. 06:04
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
79%
Nálunk teljesen alap, hogy bent lehetek. Az is teljesen természetes volt, hogy megtanította a gyógytornász, mit kell csinálni itthon. Mert csak akkor ér valamit, ha minden nap csináljuk. Igen, piszok nagy harc és kb.1 év volt, mire nekem is szót fogadott itthon a gyerek. Az igaz, hogy jobban szótfogad a gyógytornásznak, ha kint várok. Ezért inkább kint várok.
2020. márc. 22. 07:18
 12/12 anonim ***** válasza:

2 féle tsmt van, a csoportos meg az egyéni.

Nekünk volt részünk mindkettőben.

Nyilván csoportost csináltatok, mert arra szokták rendszeresen hordani a gyerekeket, az egyénit otthon csinálják a gyerekkel a szülők. (Bár ezt az alapozót nem tudom egész pontosan milyen, de gondolom hasonló. Ayres?)

Én felhívnék egy tsmt gyógytornászt a helyedben. Nem tudom mit fog mondani, mert ez úgy szokott zajlani, hogy megnézi a gyereket, hogy miben van problémája, és ahhoz ír gyakorlatsort, betanítja, és otthon kell vele csinálni. 1 hónap múlva kontroll, és amennyit fejlődött, ahhoz mérten átírja a gyakorlatsort. Lehet, hogy van olyan, aki most is bevállalja a vizsgálatot, de ha nem, biztos akkor is tud adni tanácsot. A barátnőmmel nagyon hasonló volt a gyerekünk feladatsora. Szerintem ők sem akarják, hogy fél év jövedelme kimaradjon, csak csinálnak valamit.

Az idén már biztos nem lesz sehol semmi csoportos terápia, szeptemberben legkorábban, az ebben a korban ez nagyon sok idő.

2020. ápr. 4. 22:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!