Hogy képes valaki elhagyni a gyerekét?
Azt nem tudod, hogy miért ment el az apád: össze voltak hßazasodva vagy esetleg csak egy alkalmi kapcsolat volt? Lehet, hogy egyáltalán nem akart volna (még) gyereket, és amikor kiderült, hogy anyád terhes, akkor úgy érezte, hogy becsapták, stb - rengeteg oka lehet. Az sem teljesen kizárt, hogy nem is tud rólad, vagy a körülményei nem tették lehetövé, hogy vállaljon téged. Elödordul, hogy az anya nem akarja azt, hogy kapcsolata legyen a gyerekkel az apának, van amikor ugyan késöbb meggondolja, de akkor meg már késö. Persze van olyan is, aki csak fél a kötöttségektöl, felelötlen, stb, de ezt nem egyszerü eldönteni. (Még az se sokat jelent, hogy anyád mit mond, mert ö sem biztos, hogy reálisan látja a helyzetet)
A legcélszerübb lenne megkeresned apádat, és - nem hözöngve, hanem szépen, higgadtan, udvariasan megkérdezni, hogy miért van igy. Itt nem sok értelmes választ fogsz kapni, mert a legtöbben csak acsarkodnak majd, hogy milyen szemét (ami nem teljesen kizárt, de nem is biztos), mert a legtöbben elég szük látókörrel rendelkeznek.
nem volt házasság. és ha nem akart még gyereket? akkor mi van? én meg apa nélküli életet nem akartam. ti nem tudjátok milyen érzés mikor belenézek a tükörbe és próbálom kitalálni milyen vonásai lehetnek, mit örökölhettem tőle. azt sem tudom mikor született, mi a foglalkozása, miket szeret... mert biztos hasonlítok rá, és az tök jó:) de ha valahogy meg is tudnám érteni, hogy becsapottnak érezte magát, mint ahogy említed, és azért tette ezt, akkor sem tudom elfeledni mennyi szenvedést okozott még így is, hogy nem volt a közelemben. miért? :(
olyan rossz belegondolni, hogy ő lehet nem is érez semmit sem irántam, neki cska egy idegen vagyok, én meg úgy vágyom rá:(
Szerintem is anyáddal kellene beszélned, lehetséges, hoyg apád nem is tud rólad.
Itt is kicsit hasonló a helyzet, olvasd el az indító kérdést - érdemes:
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!