Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » Miért kell mindent megengedni...

Miért kell mindent megengedni a szülőknek a gyermeküknek?

Figyelt kérdés
A tesóm gyerekei 4 és 2 évesek, tehát dackorszakban benne vannak. Szinte ők irányítjak a szüleiket, képtelenek nekik nemet mondani. Ha valamire nemet mondanak elkezdenek hisztizni, a kisebb meg visítani, mint akit nyúznak. Ezért a kisebbnek is megengednek mindent. Azt is amikor dobálja a játékokat, bevagja az ajtót illetve mikor más gyerek játékát tönkreteszi vagy ha olyanja van beleharap más karjába. És annyival elintezik hogy "átment raptorba". Az unokahugom is hisztis tud lenni. Mindemellett szeretem őket, de a hisztit, a vonyitast és a visítás nem tudom elviselni.
2019. dec. 26. 10:03
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
58%
Kérdező, Neked van gyereked? Nekem van kettő, a nagyobbik 3,5 éves. Tényleg konstans üvöltés az életünk nekünk is. Én sok mindenre mondok nemet, de igen, akkor van, hogy üvöltés van. Bizonyos dolgokat viszont muszáj elengedni, mert különben megőrülnénk.
2019. dec. 27. 20:12
 12/13 anonim ***** válasza:
58%
Tipikus. Vannak tökéletes anyák, csak nekik még nem született gyerekük. Te is egy vagy közülük.
2020. jan. 5. 19:11
 13/13 anonim ***** válasza:
20%

hááát én nem emlékszem, hogy ordítottam volna egyfolytában csak mert 4 éves vagyok és ez normális, sőt tesóm se és barátaim és ő barátai sem ebben a korban. Mostanában van csak elfogadva, hogy jaj a gyerekek már csak hangosak juj de cukik -.-"

ismerősöm mesélte, hogy ült a villamoson, mire egy 3-4 éves gyerek beleült az ölébe és kijelentette, ez az ő helye. Ő persze szépen letolta a gyereket és mondta "egy frászt" és ez a normális és a cuki. tanárnő barátom 80%-ban ezzel találkozik és teljesen normális viselkedés a "mindent megtehetek mert kicsi vagyok és a szülők nem akarnak rám energiát pazarolni ezért mindent hagynak nekem"

2020. jan. 8. 23:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!