Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » Mennyire normális, ha egy 19...

Mennyire normális, ha egy 19 éves lány élete szinte csak a buli körül forog? Mit tehet ilyenkor a szülő?

Figyelt kérdés

Tanul mellette, nem is rosszul. De néha aggasztó, hogy emellett csak a buli és a buli. A szülőknek persze. Nem is itt a városban, bár néha itt is, de szomszéd város, ország másik vége stb...

Komoly kapcsolat sincs, mert ő "ki akarja élni magát".

Mit tennétek szülőként?

2010. júl. 19. 21:35
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen normális, szerintem inkább támogasd, mint aggodalmaskodj miatta, ha nyitottan állsz hozzá, biztos vicces sztorikat is fog mesélni neked, legyél be- és elfogadó.
2010. júl. 23. 11:58
 12/19 anonim ***** válasza:
97%
Szia! Én nem egy hozzáértő vagyok, hiszen még éppen csak kiléptem abból a korból(22 éves vagyok), de nekem is ez volt a helyzet. Nekem szerintem előnyömre vált, hogy a szüleim azt mondták, hogy eltartanak amít tanulok, de bulizásra keressem meg én a pénzt, meg néha egy kis korlátozás se árt (pl. azért ne heti 5 nap menjen el, a szervezetnek is rossz, ha túl sokat éjszakázik) egyébként a huszonévekre elmúlik az újdonság varázsa, és elkezd majd más lehetőségeket is keresni a szórakozásra, legalábbis nálam így történt:)
2010. júl. 23. 12:58
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

szia,

én is ilyen voltam ennyi idősen!! jól tanultam, dolgoztam, egyedül laktam, mert Anyukám másik városban kapott munkát és költöznie kellett, hogy eltartson bennünket az öcséimmel. rengeteget buliztam, hetente 3x is és Anyu mindig csak annyit mondott, hogy ne menjen a suli rovására. örülök, hogy megengedte, hogy kiéljem magam, mert igy kész voltam arra, hogy 24 évesen gyermeket vállalhassak és legyen egy csodás családom :)

hagyd, had legyen fiatal!! :)

Ági

2010. júl. 29. 15:37
 14/19 anonim ***** válasza:
Bulizzon oké, de nem akar egy kicsit dolgozni is?
2010. júl. 31. 19:12
 15/19 anonim ***** válasza:
amég tanul had éljen. most van abban a korszakában amikor bulizhat 20-21 évesen már sokkal több dologra kell majd ügyelnie hagyd egy kicsit:)
2010. aug. 10. 16:30
 16/19 anonim válasza:

semmi baj nincs vele, pláne ha jól tanul mellette, igaza van ha ki akarja élni magát, tegye amíg teheti :)

szülőként legfeljebb annyit tudsz tenni hogy jó képet vágsz hozzá, annál előbb benő a feje lágya... akinek nincs mi ellen lázadnia az idővel megúnja :)

2010. szept. 12. 19:21
 17/19 anonim ***** válasza:

19 évesen én is orrba-szájba bulizni jártam. Mellette egy tanfolyamot is végeztem, kitűnő eredménnyel vizsgáztam.

Hagyd élni, bulizni! Mikor bulizzon, ha nem most? 30 évesen? Esetleg két gyerek mellett?

25/L

2010. okt. 1. 08:40
 18/19 Kacsanyak válasza:

En 14-18 eves koromig toltam, ahogy a csovon kifert...:) A diakmunka, tanulas mellett szetkaptam magam majd minden hetvegen, tenyleg csak a techno szamitott... Es valamelyik elottemszolohoz kapcsolodva valoban lehet el se jutnak a buliba, mert olyan jol eldumalgatnak a parkba egesz ejszaka, es egy kortyot nem isznak.

Aztan mindenki mas utat jar be. En szemelyszerint vallasos lettem, muszlim vagyok, megnosultem, van egy 8 honapos fiam, hala Istennek...

2013. júl. 7. 19:15
 19/19 anonim válasza:
50%
Én olyanokat is ismerek akikenek az élete az iskolájuk körül forog, valószínűleg miután végeztek a munkahelyük körül fog forogni...az ilyen emberek elég unalmasak és gázok, nem szívesen ismerkedek ilyen lányokkal, nem szeretem ha a (nem érek rá bocs most tanulok 1 hónapig, vizsgák vannak) később (nem érek rá most dolgozom, fáradt vagyok, készülni kell a holnapi munkára...) stb no life stílustalan nőket... szerintem a buli jó dolog, közösségi élet... aki a tanulást túlzásba viszi a közösségi élet rovására az egy igen szegényes ember lesz, magának lehet hogy tetszeni fog meg a szüleinek, de másoknak nem... :)
2015. ápr. 1. 16:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!