Miért muszáj dolgoznom?
Mert pénzből él az ember és kell a 2 kereset.
El is vagyunk kényeztetve, Amerikában legjobb esetben kapsz 12 hét fizetetlen szabadságot szülés után, de a legtöbb helyen ez sincs, szóval gyerek = karrier vége.
Azt nem értik, hogy miért van az egyszem gyerek oviban, ha otthon vagy és tesó sincs. Jogilag nincs hozzá közük amúgy, de kíváncsiskodni. Én ikerbabákkal vagyok itthon, de az én ovisomat is szeretik "eltanácsolni" finoman, olykor nem finoman, merthát itthon vagyok, ráérek...
Azt meg ne hidd, hogy több gyerekkel nem nehezebb... Voltam egygyerekes anyuka én is. Hát, a három nem háromszor nehezebb,hanem legalább hatszor... Ne nyilatkozz olyanról, amit nem éltél még meg.
5!
Az óvod a jopár éve kötelező 3 éves kortól.
Én is leginkább azt tudom elképzelni, hogy pusztán érdeklődtek csak.
Ha annyira muszáJ lenne, akkor nem 2-3 havonta kérdeznének rá, hanem gyakrabban.
Lehet, éppen abban az időszakban csinálták az adminisztrációt, és mivel nem voltak teljeskörően kitöltve az adataid, így rákérdeztek. Vagy csak úgy, mert említetted, hogy "majd fogsz dolgozni", hát kíváncsiak voltak, hogy halad a dolog.
Vagy a gyerek mondta, hogy anya otthon van, nem dolgozik... fene se tudja. Vagyis az óvónők biztosan.
8
Nàlunk vadásszák a gyerekeket
Hamarabb felveszik, mit 3 év...
Eddig az önkormányzat, ha gyerekes keresett házat, akkor kaptak támogatást...
Ne általánosítsunl
Szerintrm sem számonkértek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!