Az óvónők miért 2 héttel előtte szólnak csak?
Nálunk is mindig mindenért későn szóltak és ez megy a suliban is. Szülői előtt három nappal szóltak és ebben benne volt a hétvége, szóval péntek délután írták ki,hogy hétfőn lesz és old meg.
Előbb nem kell menned a gyerekért, elég lesz a ballagásra. Jogos, ha tudják előbb, miért nem időben írják ki. Farsanggal is ugyanez volt, két hét alatt intézz jelmezt.
Nálunk jött a nagymama vidékről és nem volt mindegy mikor lesz a ballagás, mert neki is időben kellett szabit kérni.
De most már kibírod és reménykedj, hogy a suliban időben fognak szólni, ha lesz valami.
Neeem, nekem az nem volt gond - de most is volt szülő, aki arra várt, hogy mikor lesz a farsang, mikor kezdjen varrni jelmezt.
Én már januárban szoktam intézni, venni, rendelni, szerencsére mindig valami konkrét ötlet volt, hogy mi szeretne lenni. Úgy gondolom, aki kivárt a végsőkig, ott hetente változott a gyermek elképzelése :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!