Ki mit (milyen ajándékot) visz az óvodai ballagás alkalmával az óvónéniknek és a dadusnak? Pénzt illik, nem illik? Mit gondoltok erről?
Figyelt kérdés
2019. máj. 2. 10:32
11/15 anonim válasza:
Virág +rossmann vásárlási utalvány
12/15 anonim válasza:
Én vagyok a gonosz 6-os, 8-as, 10-es. Bocs, nem válaszoltam. Igen, megveszem, egyébként meg nem vagyok egy tárgyfüggő, nem tesz különösen boldoggá pl. a dísztárgyak birtoklása. Off De eszembe jutott egy régi story. Kedves kolléganőm Olaszországban járt és meglépett egy kicsi, gipsz pisai ferde toronnyal. Nem nagyon tudtam mit kezdjék vele, maradt az irodában. Kétszer költöztem az épületben, mindkétszer "ottfelejtettem" a könyvespolcon, hátha jobb gazdára lel. Mikor másodszor is utánam hozták:D
13/15 anonim válasza:
De pont ezt mondom: nem dísztárgy!
Hasznos, személyes tárgy.
Ami nem porfogó, hanem használati tárgy, mégis egyedi, személyre szóló.
Mi így próbálunk ajándékozni.
14/15 1112 válasza:
Szerintem max virág, csoki, toll; ilyen kis apróságokat vinnék.
15/15 anonim válasza:
Jó, akkor használati. Van mondjuk 6 kávéscsészém, ami személyes, nem készlet. Kapok egy hetedüket, jól néz ki, még tetszik is. Nagy sóhaj, beteszem a szekrénybe a többi mellé. De legyen az, hogy naponta 3× kávézok, nincs egy darab sem. Elmegyek az üzletbe és veszek magamnak, mert szükségem van rá, amennyi kell, annyit. Szóval nem eszem a tányérból a kávét amíg kapok egyet☺
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!