Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » A lányom októberben tölti be...

A lányom októberben tölti be a második életévét?

Figyelt kérdés

Ugye úgy van, hogy ha a második életévét betöltötte akkor kell a következő évre beíratni? 2 éves gyereket azért hogy 3 évesen járhasson?

Igazából azon gondolkodtam ha szobatiszta volna a lányom addigra akkor úgy is kezdhetné az ovit ,hogy még nem 3 éves.Csak azért, hogy ne ő legyen egyedül új ne úgy kerüljön egymaga újként a közösségbe.Vagy nem gáz ha mondjuk egyedül kezd októberben?

Na most, ha mondjuk azt mondják, hogy nincs hely akkor csak októberben veszik fel vagy olyan esetben 4 éves koráig itthon marad?

Hülyén fogalmaztam,de remélem értitek mit akartam kihámozni:)

2019. ápr. 26. 13:13
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Fiam is októberben lesz 2 éves. Vagyis jövő szeptembertől még nem lesz óvodaköteles. Attól ha érettnek érzed rá, vagy dolgoznod kell menni beírathatod. Nálunk is esélyes, hogy jövőre elkezdi az óvodát.

Az hogy szeptemberben vagy októberben kezd nem sokat jelent. Vannak gyerekek akik annyit betegek a legelején, hogy az első hetek/hónapok mintha nem is lennének.

2019. ápr. 26. 19:07
 12/12 anonim ***** válasza:

2017. október 22-én töltötte a lányom a 3.születésnapját. 2017. májusban írattam be és okt. 24-én kezdett egy nagy szülinapi tortával. Mindenki lelkesen fogadta.

Itt egyébként folyamatos felvétel van március végéig (Utána nincs értelme, mert közel a nyári szünet) Idén jött bölcsiben már unatkozó kislány is március elején.

2019. ápr. 26. 22:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!