Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Mi ezzel a probléma?

Mi ezzel a probléma?

Figyelt kérdés
A kislányom már ovis és va egy ovis tàrsa aki folyamatosan piszkálta rugdosta elvette a cuccait tőle és ma a kislányom nem hagyta magàt és vissza vette a cuccàt amit elvett tőle a màsik kislány erre a kislàny megcibàlta a lányom hajàt és a gyerekem nem hagyta magàt ès vissza húzta a kislàny hajàt és meg is ütötte. Mire mentem most a gyerekèrt vàrt a màsik.kislàny anyja meg az ovónő.hogy mi történt. Erre én azt mondtam hogy nagyon helyesen tette a gyerekem ne is hagyja magàt màskor sem ha piszkálja ez a gyerek nyugodtan vèdje neg magàt és mondtam az anyànak.is hogy megnevelhette volna a gyerekét ha màr közösségbe hozza.. erre az ovónő olyan hülyén nèzett rám... mi rosszat mondtam ezzel ?
2019. ápr. 15. 16:31
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
74%

De egy gyerek megerti azt hogy x nem üthetett volna, de y már üthet mert kapott egyet? Most akkor a tettlegesség szabad vagy nem? Az indok mindegy. A tény az hogy egyszer szabad maskor nem.

Nálunk nincs egyszersem. Sem adni sem visszaadni nem szabad. Aki adott az odaáll bocsanatot kerni! Es nem az arcát tartani hogy visszaadják.

2019. ápr. 15. 20:53
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Elképzelem a szitut ahogy egy ovonő azt mondja nem sirni kell, te x allj meg mert most y visszaadja. Mint valami boxtábor :D

Azert hűlt le mindenki sztem foleg a gyerekek mert ez abszurd.

Eleve a paradoxon is: tettleges visszaadas csak ott letezik ahol tettlegesség volt a kiindulopont. Ergo a kettő NEM létezhet egymas nelkul.

Ahol jogos visszaadni utes van az olyan mintha azt mondanank lehet ütni es azt vissza lehet adni

2019. ápr. 15. 21:01
 13/13 anonim ***** válasza:
65%

Az a probléma, h te is erőszakra buzdítod a gyereket. Oké h meg kell védenie magát ha tényleg már többször szekálta a másik gyerek, de akkor sem helyes kifejezetten megdicsérni h verekedett.

Ráadásul valószínűleg a másik kislány is lehet h úgy adta elő a sztorit h nem ő kezdtet - és ha nem látta senki akkor nem lehet megállapítani h kinek van igaza.

2019. ápr. 16. 07:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!