Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Hányan vannak nálatok egy...

Hányan vannak nálatok egy csoportban a gyerekek?

Figyelt kérdés

Ki mikor megy a gyerekért az oviba?

Szokott mondani pár szót az óvónő mikor viszed haza a gyereket?

2019. febr. 5. 07:01
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
24%

2 es vagyok, nekem a nagyobbjaim óvónénijeivel vhogy úgy megvolt az összhang hogy mindig váltottunk pár szót, (volt hogy 15-20 percet is..) így amikor a legkisebbem ovis lett,vhogy ezt vártam.

De ezzel az óvónénivel vhogy vmiért nem vagyunk annyira szimpik egymásnak. Ettől még a lányomat eléggé kedveli, nem ő a kedvence de sose érezteti vele hogy na anyád nem szimpatikus :D

Így vele ez van, megérkezek köszönök, ha van vmi nagy jelentőségű, azt elmondja röviden, ha nincs akkor semmit se mond. Ha én kérdezek, akkor is 2 fél mondatban elintézi, úgyhogy ennyi.

2019. febr. 5. 11:12
 12/16 anonim ***** válasza:
54%
1 csoport van az oviban, az vegyes. 2,5-7eves korig. 20an vannak. Szoktam beszélgetni az óvónőkkel, ha éppen úgy jön ki és ha van vmi. Nálunk 5kor zár a ovi, 3kor kelnek. Szóval 3 és 5kozott szoktam érte menni. Általában 4korul,de panaszkodik sokszor h meg játszana és korán jöttem.
2019. febr. 5. 12:50
 13/16 anonim ***** válasza:
48%
27-en vannak teljes létszámmal, mindig van néhány hiányzó. 4 óra körül érek oda az oviba, vagy kicsit hamarabb. Az óvónővel csak úgy tudok beszélni, ha kijön és felügyelet nélkül hagy 20 gyereket. Csak akkor váltunk néhány szót, ha van konkrét mondanivalója.
2019. febr. 5. 19:02
 14/16 anonim ***** válasza:
34%
20 a csoportlétszám, vegyes csoport. Én nyolcra viszem és apukája 4-re megy érte. Általában attól függ, hogy beszél-e velünk az óvónéni, hogy hogy van dolga vagy van-e egyáltalán valami fontos. Van, hogy sokan megyünk egyszerre szülők, és akkor nem várunk, amíg mással beszél, mert ha fontos, úgyis szól, hogy várjunk, vagy másnap reggel mondja. Én alapvetően elégedett vagyok mindennel, úgy látom, a gyerkőc is szereti az ovit és nem nagyon történik semmi említésre méltó :)
2019. febr. 6. 05:20
 15/16 anonim ***** válasza:
73%

25-en vannak egy csoportban, kb negyed 5-re érek oda, ilyenkor max 3 gyerek van még a csoportban.

Magától nem mindig mond az óvónő valamit, ha valami rendkívüli volt akkor igen, pl. bágyadt volt stb.

Ha megkérdezem h minden rendben volt akkor van h csak azt mondja h igen. Részletesen ritkán mesélnek.

2019. febr. 7. 17:10
 16/16 anonim ***** válasza:
A gyerek előtt én se szoktam beszélni a szülőkkel(a gyerekről). Ha fontos kimegyek amíg a gyerek összepakolja a játékait és elköszön a társaitól, nyitott ajtónál halkan megbeszéljük a dolgot.
2019. febr. 13. 08:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!