Anyukák! Akik nagyon ügyelnek az egészséges táplálkozásra hogy álltok az óvodai ebéddel?
Hogyan tudjátok megemészteni, hogy a gyereket az óvodában étkezik? Látva a menüt és az állagát, nekem szinte fáj látni, hogy évekig figyeltem mit eszik a gyerekem és most 7/5 olyanokat eszik.
Nem burokban neveltem, alkalmanként evett ő csokit, chipset mittudom én mit (főleg rokonoknál, összejöveteleken stb.).
Mindig arra gondolok, hogy a védőnő meg sokan kényesen ügyelnek a hozzátáplálásnál mit mikor hogyan adjanak, erre 3 évesen az óvódai étkezés hazavágja az egészet.
Azért írom így, mert nálunk nem figyelnek oda a részletekre. Nem azt várom, hogy csírákat adjanak a gyereknek, de mondjuk lehetne kevesebb fehérliszttel készült pékárú valamint több zöldség/gyümölcs.
Bunkó kioktató, paramami és hasonló válaszolók ne fáradjanak azzal, hogy írnak ide.
12-es számú, nyilván nickjét a gondosan elnevezett gyerekéről választó felhasználó, takácszora névvel szitkozódó privátot küldött nekem.
Ékes példája ez annak, hogy mindig az alsóbb társadalmi osztályok tagjai választanak általuk különlegesnek hitt nevet a gyereknek.
Igen erdekes.. hok van ez a kifogasolando ovi?
Nalunk pl durumlisztes teszta van, barna szemle tele rosttal..
Gyumolcs.
Mi a baj ebben?
A feherliszt nem bunos dolog. Sokkal finomabb mint a masik.
Szerintem semmi baj az ovis kajaval. Mas gyerek meg ennyit sem eszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!