Oviban milyen ruhában van bent a fiad?
Figyelt kérdés
Talán fura kérdés és légyszi azt ne írjátok, hogy ami otthon. 92-es méretben a H&M-ben ahol jó nagy minden, még találtam vékony pamutnadrágot de 98-tól sehol nincs már, a 92-esek már kicsik. Jogger neki meleg itthon, jó most nyáron nyilván nem kell nadrág de mit fogok ősztől ráadni? Ti találtatok valahol vékony pamutnadrágot? Lányoknak könnyű a leggingsel... de annak a megfelelője fiúsban miért nem kapható sehol?2018. aug. 9. 10:15
11/17 anonim válasza:
Ilyen alapon a lányok által hordott leggings is az. Főleg, ha nem fenék alá érő felsővel/tunikával hordják.
12/17 anonim válasza:
Így van. Ahiz szoknyát vagy ruhát vesznek fel.
13/17 anonim válasza:
Akkor mit tanácsolsz jègeralsó helyett?
14/17 anonim válasza:
Rövid nadrág. Lenvászon nadrág. Vékony szabadidő.
15/17 anonim válasza:
Jó lenne, ha minden sarkon lehetne kapni normális vékony szabadidő nadrágot. A belül bolyhos verzió bárhol kapható, de a vékony egyáltalán nem.
A lenvászon nadrágok többsége egy 3 éves számára aligha könnyen fel- és levehető, mert gombos, megkötős, cipzáras kivitelű.
16/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Van vögele, vasárnap megyek is arra.
A scampnél mind vékony?
Szülőin azt mondták meleg van az oviban, 21-22 fokhoz vagyunk szokva így ezek szerint lehet nálunk is rövidnadrág lesz a vége.
2018. aug. 10. 14:20
17/17 anonim válasza:
H&M-ben most van egy fajta 98-as méret felett ami nagyon vékony anyagú szabadidő nadrág, én ebből vettem most a fiamnak őszre több színben is. Mondjuk nálunk az oviban nincs pokol meleg, a kicsit vastagabb hosszú nadrágot is elviselik simán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!