Ez hogyis van? Haza járás ebed után?
Figyelt kérdés
Az lenne a kérdésem hogy kisfiam most lesz szeptembertől középső csoportos.Nem dolgozom,de nem is fogok meg idén sem (egyéb okok miatt).Ebéd után haza küldik a kisfiam mert en nem dolgozók,csak azok a gyerekek aludhatnak ott akinek dolgoznak a szülei.Egyebkent az en kisfiam meg egy kislány a hazajarosok,akit a mamája nevel egyedül.Tényleg haza kell hoznom amiért nem dolgozom?Van akiknél másképp van?Úgy erzem nagyon sok mindenből kimarad így a gyerkocom,a legtöbb ovis program du van.Törvény ez hogy haza hatos legyen ha nem dolgozom?2018. aug. 6. 14:10
11/11 anonim válasza:
Én sem dolgozom és hazahozom délben. Maradhatna, óvonéni mondta nem kell hazahozni ha a gyerek szeretne maradni de nem látom értelmét. Nagyon kicsi szoba, fogalmamsincs hogy fognak elférni a gyerekek ágya és szerintem könnyebbség lesz mindenkinek ha 1el kevesebb ágyat kell kirakni. Amúgy sem tudom miről maradna le. Kiscsoportos, még különprogramok nem lesznek de max visszavinném. Alszanak, esznek és onnantól szépen sorban mennek haza. Én imádok a gyerekkel lenni. Sajnálom azokat akiknek dolgotniuk kell, én örülök neki ha minél többet lehet velem a gyerek. Jövőre még nem tudom hogy lesz, de idén így csináljuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!