Ez hogyis van? Haza járás ebed után?
A lányomat is haza hozom ebéd után és még 2 évig haza is fogom (amíg a kicsi nem megy oviba), ugyanis azért vágyok itthon, hogy a gyerekeimmel legyek. Én imádom, hogy a két lányom együtt nő fel, nem csak az esti rutinkor és hétvégén találkoznak. Lesznek még bőven külön, mikor én is dolgozom, egésznapos iskola lesz, stb.
Egyébként az ovikban csak a fizetős plusz programok vannak délután, arra vissza lehet vinni, bár kiscsoportosokat ez nem szokott érinteni.
Fura nekem ez a hozzáállás. A lányom csoporttársának az anyukája, aki szintén 1 év körüli kicsivel van otthon, fel volt háborodva júniusban, hogy ő, mint gyeden lévő, nem viheti nyári ügyeletbe a nagyobbat. Gáz.
Ha otthon vagy mért akarod hogy bent legyen 4-ig? Délután már nincs semmi az oviban, délben ebéd, aztán alvás 3-ig, utána uzsi, szóval konkrétan fél 4-ig nem történik semmi érdemleges, utána max játszhat még a többiekkel.
A foglalkozások általában délelőtt vannak. Ha van valami program délután arra természetesen vissza lehet vinni, de ez azért nem napi szintű.
A gyerek napirendjét, rutinját mocskosul felborítja, hogy ebéd után nem fekszik le aludni azonnal, ahogy a többiek, hanem üldögél, átöltözik, aztán ki tudja mennyit kocsikázik, sétál, mire hazaér, ahol első körben úgyis csak le kellene feküdni aludni, de addigra már nem álmos, viszont legalább estére jó nyűgös lesz.
Jó ez így, persze.
ja, nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!