Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Csak szerintem túlzás szülinap...

Csak szerintem túlzás szülinapra játszóház bérlés?

Figyelt kérdés
Kisfiam most középsős és az utóbbi időben kezdett elterjedni, hogy csoportjában a gyerekek szülinapjára nem egyszerűen tortát, gyümölcsöt vagy sütit visznek, hanem játszóházat foglalnak le, Mekibe hívják a csoportot, gondozókat a szülők.Szerintem ez túlzás, nem is engedheti meg minden család magának... Úgy döntöttem, hogy tudatosan nem fogunk részt venni ezeken, mert én nem szeretnék ilyen nagy felhajtást egy szülinap körül. Persze, családi körben ünneplünk, viszek be nasit is az oviba, de játszóházat biztosan nem bérelek. Mások hogyan kezelik az ilyen dolgokat?

2018. jún. 12. 22:27
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
67%
Én is Angliában élek. Nem igaz, h nincs megkülönböztetés. Aki azt mondja a fiamnak te menj innen stb azt nem hívjuk meg. Ha tetszik ha nem már ebben a korban is kialakulnak barátságok, és van olyan, h egyik gyerek nem birja a másikat. Iskolás és tortát bevinni nem lehet.... kèrdésedre válaszolva. 10 gyereknek ok ( unokatesók, pár jó barát az ovibòl). Az egész csopotot nem hívnám meg én sem.
2018. jún. 13. 10:08
 22/27 anonim ***** válasza:
64%
Azért mert normálisak a szülők és senkit nem akarnak kirekeszteni.
2018. jún. 13. 10:11
 23/27 anonim ***** válasza:
66%
21# már megszoktam ,hogy itt az ország különböző pontjain más a megszokott . Felénk az járja ,hogy mindenkit meghívnak . Aki akar elmegy aki nem az nem .
2018. jún. 13. 10:18
 24/27 anonim ***** válasza:
33%
Szerintem túlzás, és nem azzal van bajom, hogy a gyerekem is elmehet és jól érzi magát, hanem azzal, hogy utána ezek a szülők elvárják, hogy más is nagyszabású szülinapot tartson és sajnos sokat nem tehetik ezt meg. Mi jól élünk, de inkább elmegyek családosan egy hiperszuper strandra nyáron mint hogy játszóházat béreljek más gyerekeinek. Barátnőm 1 hete otthon rendezett a kislányának szülinapi bulit ugráló várral, drága lufikkal, b.azi nagy tortával stb... állítólag több mint 100ezer forintjába került, na ő sem normális. 100ezer forintból elviszem a családot wellnessre és akkor az nem csak egy pár órás dolog hanem egy jó nagy élmény. Vannak eszement szülők, vagy unatkoznak, vagy feltűnési viszketegségük van vagy annyi a pénzük, hogy már nem tudnak vele mit kezdeni?
2018. jún. 14. 14:02
 25/27 anonim ***** válasza:
100%
Kedves utolsó. Én is tartottam már nagy bulit játszóházban, meghívtam a csoportból mindenkit, (nagyon nagyon jól érezte magát minden gyerek) de eszem agában nem jutna elvárni más szülőtől, hogy ők is nagy bulit csapjanak, ha nem akarnak, vagy ha nincs rá pénzük.
2018. jún. 15. 18:44
 26/27 anonim ***** válasza:

Én voltam ilyen buliban gyerekkoromban, játszóházban is, mekiben is (bár ott talán nem az egész csoport volt ott), és nagyon jól éreztem magam, viszont soha nem okozott problémát megérteni, hogy nekem nem lesz ilyen szülinapom. Egyszer volt egy otthon tartott, a mai napig emlékszem rá, mennyire boldog voltam, de nem okozott traumát, hogy a játszóházat nem tudták, vagy nem akarták megengedni a szüleim.

Egy-egy ilyen alkalom minden részt vevő gyereknek ünnep (legalábbis amikor én voltam kicsi így éltem meg, máskor nem jártunk játszóházba), és szerintem felesleges eltiltanod ettől a gyerekedet. Inkább arra egy remek lehetőség, hogy neveld, és megtanítsd például arra, hogy nem kell másokhoz hasonlítgatnia magát, hogy jó legyen, attól még, ha másnak van, teljes értékű lehet ő is, ha neki nem ugyanaz van. (Máshogy ünneplitek a szülinapját)

2018. jún. 16. 11:58
 27/27 anonim ***** válasza:
24-nek valahol igaza van egyébként!
2018. jún. 22. 14:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!