Csak szerintem túlzás szülinapra játszóház bérlés?
Én voltam ilyen buliban gyerekkoromban, játszóházban is, mekiben is (bár ott talán nem az egész csoport volt ott), és nagyon jól éreztem magam, viszont soha nem okozott problémát megérteni, hogy nekem nem lesz ilyen szülinapom. Egyszer volt egy otthon tartott, a mai napig emlékszem rá, mennyire boldog voltam, de nem okozott traumát, hogy a játszóházat nem tudták, vagy nem akarták megengedni a szüleim.
Egy-egy ilyen alkalom minden részt vevő gyereknek ünnep (legalábbis amikor én voltam kicsi így éltem meg, máskor nem jártunk játszóházba), és szerintem felesleges eltiltanod ettől a gyerekedet. Inkább arra egy remek lehetőség, hogy neveld, és megtanítsd például arra, hogy nem kell másokhoz hasonlítgatnia magát, hogy jó legyen, attól még, ha másnak van, teljes értékű lehet ő is, ha neki nem ugyanaz van. (Máshogy ünneplitek a szülinapját)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!