Gáz ha a 3 éves lányom nem mindig eszik evőeszközzel?
Figyelt kérdés
Nem rég töltötte a 3-at.8 hónapos kora óta önállóan eszik, nem engedi,hogy etessem. Tud enni kanállal meg villával. A késsel is tud vágni,van amikor ő keni meg a kenyeret a kenőkéssel. Ennek ellenére ami nem leves azt mind inkabb kézzel eszi.(rizs,tészta) stb. Ha tészta van a levesben, azt is inkább kézzel eszi. Mindig mutattam neki, hogy kell egy ideig csinálja aztán mégse szeretné. Ez nagy gond lesz az oviban? Egyébként sem nagy étkű,örülök ba végre eszik valamennyit.Félek ha nem úgy eszik ahogy elvárják, nem fog enni egész nap.2018. ápr. 23. 21:00
1/6 anonim válasza:
Hát az oviban nem fogják hagyni hogy csuklóig túrjon a levesben vagy bármilyen ételben, én a helyedben kezdeném szoktatni hogy ne az legyen hogy oviban majd inkább nem eszik mert nem hagyják kézzel enni.
2/6 A kérdező kommentje:
Értem köszi. A bölcsibe nem mondták,hogy így enne, lehet csak itthon csinálja fogalmam sincs. De ezekre mind megtanítottam, nem értem mi ez a visszafejlődés nála. Egyébként nem csinál nagy dzsuvát,max az ölébe potyog pàr szem, meg a tányér mellett van egy kis tészta, de ennyit mindenki elejt a tányérja mellé. Nem tudom hogyan hassak rá. Van alami tanácsotok?
2018. ápr. 23. 21:08
3/6 anonim válasza:
Ha nem eszik rendesen, akkor tedd el az asztaltól, és estig ne kapjon semmit, nasi6t sem. Ha éhes lesz, akkor eszik majd rendesen.
4/6 anonim válasza:
Majd maximum rászólnak az óvónénik. De amúgy is, ha azt látja a többiektől, hogy szépen evőeszközzel esznek, akkor szinte biztos, hogy ő is úgy fog :) más otthon :)
5/6 anonim válasza:
Néha a 7 éves fiam is kézzel eszi itthon a tésztát, máshol nem, mert nem lehet. Oviba se volt panasz. A gyereked se fog kézzel enni az oviban ne izgulj, ezeket a nyalánkságokat csak te kapod otthon.
6/6 A kérdező kommentje:
Rendben köszönöm a jó tanácsokat :) Igen én is azon gondolkoztam, hogy lehet csak itthon,mert a bölcsiben nem mondták, hogy nem eszik evőeszközzel.
2018. ápr. 24. 10:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!