Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Hogy hívjam meg a csoporttársait?

Hogy hívjam meg a csoporttársait?

Figyelt kérdés
Márciusban lesz a kislányom szülinapja, azt még nem döntöttük el, hogy itthon vagy esetleg mekiben, játszóházban tartjuk-e,de bárhol is, szeretném a csoporttársait meghívni rá, a szülők nagyrészével nem csevegünk, azt sem tudom hogy álljak eléjük a kérdéssel, mikor van akivel a szián kívül semmit nem beszéltem. A másik kérdés, ha mondjuk itthon tartanánk a szülőket is illik meghívni? Mert akkor már nem férünk el... De ha nem hívjuk csak a gyerekeket, egy vadidegennek nem gondolom hogy itthagyjak a gyereküket pár órára...
2018. jan. 25. 13:08
 1/6 anonim ***** válasza:
65%

Menj el az oviba és mikor a legtöbb szülő ott van, akkor hívd meg őket.

Ha ilyen kicsik, akkor otthonra szülővel tudnának menni.

Én a helyedben játszóházba mennék.

Mekibe? Ott mindenki külön asztalhoz ül, szétszéledés, ha össze is toljátok az asztalokat, idegenektől lesz még hangosabb. Nem mennék oda és el sem engedném a gyerekem egy mekis szülinapi bulira olyannal, akit nem ismerek. Ha nem vagytok jó ismerősök, játszóházi szülinap lesz a jó.

2018. jan. 25. 13:29
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Meghívó borítékba, be a gyerekek szekrényébe. rajta lesz a telefonszámod, aki vinni akarja a gyerekét, majd felhív.

Nálunk ezt a gyerekek egymás között intézték, én mindig csak a meghívóval találkoztam, és én is csak a kiválasztott kipajtások szekrényébe tettem.

2018. jan. 25. 14:29
 3/6 anonim ***** válasza:

Szerintem is a szekrénybe tett meghívó a legjobb, és legegyszerűbb. A gyereked úgyis tudja, melyik kié!

Ha javasolhatok, akkor játszóházba szervezd, és ha Pesti vagy, akkor ajánlom

[link]

Nagy játszóház, és a profi bohóc TÉNYLEG leköti a gyerekeket!

2018. jan. 25. 14:47
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Hány évesek? Ha már 5-6, akkor nem kell meghivni a szülőket is. Ahogy előttem irták, még beszélned sem kell velük, hanem beteszed a jelükkel ellátott meghivót a szekrényekbe és ott megtalálják. Nálunk mindenki igy csinálja. Ird bele h értesitsenek hogy tudnak-e majd jönni vagy nem. Nem vagytok vadidegenek, hiszen a lányod a legjobb barátait fogja meghivni.

Ha csak ilyen 3 körüliek akkor őszintén szólva még nem szoktak ovistársaknak zsúrt szervezni, ha mégis szeretnétek, akkor max 2-3 társat hivnék meg.

2018. jan. 26. 14:04
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)
2018. jan. 28. 07:13
 6/6 anonim ***** válasza:

Én emailben hívtam meg a gyerekeket a születésnapra, természetesen a szüleik is jöhettek velük, sőt, néhányan kistesót is hoztak. (ja, és term. az email cím a szülőké volt :D )

Nem élünk nagy lakásban, de arra a 2-3 órára simán elfértünk, az anyukák főleg a konyhában cseverésztek, a gyerekek meg a gyerekszobában mókáztak.

Délelőtt volt az összejövetel, 1,5-2 óra játékkal, utána tortaevéssel, dél körül mindenki hazament.

2018. jan. 30. 12:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!