Hogy hívjam meg a csoporttársait?
Menj el az oviba és mikor a legtöbb szülő ott van, akkor hívd meg őket.
Ha ilyen kicsik, akkor otthonra szülővel tudnának menni.
Én a helyedben játszóházba mennék.
Mekibe? Ott mindenki külön asztalhoz ül, szétszéledés, ha össze is toljátok az asztalokat, idegenektől lesz még hangosabb. Nem mennék oda és el sem engedném a gyerekem egy mekis szülinapi bulira olyannal, akit nem ismerek. Ha nem vagytok jó ismerősök, játszóházi szülinap lesz a jó.
Meghívó borítékba, be a gyerekek szekrényébe. rajta lesz a telefonszámod, aki vinni akarja a gyerekét, majd felhív.
Nálunk ezt a gyerekek egymás között intézték, én mindig csak a meghívóval találkoztam, és én is csak a kiválasztott kipajtások szekrényébe tettem.
Szerintem is a szekrénybe tett meghívó a legjobb, és legegyszerűbb. A gyereked úgyis tudja, melyik kié!
Ha javasolhatok, akkor játszóházba szervezd, és ha Pesti vagy, akkor ajánlom
Nagy játszóház, és a profi bohóc TÉNYLEG leköti a gyerekeket!
Hány évesek? Ha már 5-6, akkor nem kell meghivni a szülőket is. Ahogy előttem irták, még beszélned sem kell velük, hanem beteszed a jelükkel ellátott meghivót a szekrényekbe és ott megtalálják. Nálunk mindenki igy csinálja. Ird bele h értesitsenek hogy tudnak-e majd jönni vagy nem. Nem vagytok vadidegenek, hiszen a lányod a legjobb barátait fogja meghivni.
Ha csak ilyen 3 körüliek akkor őszintén szólva még nem szoktak ovistársaknak zsúrt szervezni, ha mégis szeretnétek, akkor max 2-3 társat hivnék meg.
Én emailben hívtam meg a gyerekeket a születésnapra, természetesen a szüleik is jöhettek velük, sőt, néhányan kistesót is hoztak. (ja, és term. az email cím a szülőké volt :D )
Nem élünk nagy lakásban, de arra a 2-3 órára simán elfértünk, az anyukák főleg a konyhában cseverésztek, a gyerekek meg a gyerekszobában mókáztak.
Délelőtt volt az összejövetel, 1,5-2 óra játékkal, utána tortaevéssel, dél körül mindenki hazament.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!