Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Ilyet tényleg mondhat egy óvoda?

Ilyet tényleg mondhat egy óvoda?

Figyelt kérdés

Szólval azt meg mondhatja már januárba, hogy szeptemberbe csak 3 gyereket vesz föl, abból is kettő már biztos, mivel protekciósak?!

Állami ovi egyébként!

Valamint jól tudom, hogy ovihoz nem kell munkáltatói igazolás?

2018. jan. 24. 16:50
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
90%
Hat, kedves nagycsalados, jol lejarattad maad, mert azonkivul, hogy bunko midon viselkedtel, meg hulyesegeket is beszeltel! Sajnalom kedves kerdezo a helyzetedet, de ha nincs hely, sajnos nincs hely. En elso korban a jegyzohoz fordulnek, hogy akkor mi legyen...
2018. jan. 24. 20:12
 12/15 anonim ***** válasza:
0%

olvassatok utána egy kicsit akkor szerintem!

Aki meg privátba irt üzenem hogy hahahahahahaaa nagyon vicces ember!ja és nem égtem be.

Ezen a xaron állandóan a fika megy ha mar valaki máshogy lát valamit, mert itt is mint a facebookon a máz megy.

Tapsoljatok meg magatokat és legyetek boldogok mert a magyar ember csak ettől erzi jól magát ha kinevethet vagy ha jobbnak erezheti magát.

Mindennek utána jártam már.

Nem csak ennek, es ha nagyon tudni akarja itt valaki akkor szólók hogy rentgeteg óvónő gondolja úgy hogy a gyereknek jót tesz ha hamarabbegy közösségbe.

Én nagyon sokáig nem akartam a férjem erölteti rám már fél éve kb.

De megint csak röhögjetek akik azt sem tudják ki vagyok..... borzalmas ez az oldal.is.ismét mint a facebook.... az is dettó.

2018. jan. 25. 19:51
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Aha..a férjed erőlteti hogy csak szülj és passzold le a gyerekeket. Hihető:-D Bár ilyen mentalitással jobb is a gyerekeknek az oviban ott legalább nem csak tehernek meg bevételi forrásnak tekintik.
2018. jan. 25. 20:00
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Igen, jót tesz a gyereknek a közösség de nem úgy, ahogy írod: BÖLCSIBE adod a gyereked, úgy, hogy a kicsivel otthon vagy. Egész más munka miatt beadni vagy mert könnyebb beadni a gyereket, mert te lusta vagy. Ne keverjük a szezont a fazonnal..
2018. jan. 26. 10:54
 15/15 anonim ***** válasza:
81%
Ja és itt a lőtèri macskát se érdekli hogy te ki vagy, a lényeg, hogy a bölcsiben verted az asztalt hogy vegyék be a gyerekedet, holott otthon vagy. Nem nevetlek ki, szimplán csak sajnálom a gyerekeidet. De őket nagyon. Igazán kár volt túlvállalni magatokat.
2018. jan. 26. 10:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!