Kislányom nem szeret óvodába járni. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
4,5 éves a kislányom szeptemberbe indult óvodába.Elsö két héten gond nélkül ment aztán lebetegedett 3 napig itthon volt,aztán kezdödtek a gondok.Azota minden nap sirva vittem.Az óvonöt kérdeztem hogy meddig sir,azt válaszolta tiz tizenöt percig és megnyugszik.Nehezen társul a többi gyerekhez,nehezen barátkozik.Kicsit már kezdte elfogadni hogy óvodába járni kell,hát most megint lebetegedett már egy hete nem voltunk óvodába.Minden nap megkérdi hogy ugye ma még nem kell óvodába menni?Mit tegyek hogy neki is és nekem is könyebb legyen az elvállás?2017. okt. 13. 18:17
11/13 anonim 

válasza:

Lányom se szerete az oviba menni mert hangosak gyerekek és mindenki kiabált ,egyfolytába zaj volt ,ezel nem tudsz mit tenni,sírás meg majd elmulik ha rendesen beszokik,lányom is sírt az elején és 1 évbe telt mire elkezdett játszani másokal is és egyre jobban kinyilt .
12/13 anonim 

válasza:

Ha még olvasod... Az én lányom 3.5 évesen kezdte, most már középsős és már nem sír minden nap. De sokszor még igen. Ami azért is érdekes, mert az öccse, 2.5 évedrn most kezdte az ovit, tök ügyesen szépen bemegy, közben meg a lányom ott pityereg... Ő ilyen, szívesebben lenne otthon. Ami megnyugtst, h már tavaly ősztől is azért mindig lelkesen mesélte délután milyen dalokat tanultak, kik a barátai stb, meg ha belép, akkor már mosolyogva köszön. Amíg kiscsoportos volt, az is nagy baja volt, h otthon voltam a tesóval, ezt fájlalta, azt hittük ha mindkettő ovis lesz, jobb lesz...végülis összesdégében azért jobb.
13/13 anonim 

válasza:

Ja hogy mit tegyél... a pszichológus nem árt, de amúgy a szokásos, minél rövidebb elválás, te ne sírj... Mi még azt csináltuk h egy kislányt emlegetett sz elején, őt meghívtuk magunkhoz játszani, hogy erősítsük ezt ha végre Jóba lett vkivel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!