Kislányom nem szeret óvodába járni. Mit tegyek?

Ennél többet nem tehetsz.
Te ne mutasd, hogy bánt, amiért sír, mosoly, puszi, szia és elmész.
Ha már nem lát, kesereghetsz :)

mi is így vagyunk.
a fiam 3 éves, az első hét nagyon jó volt, azt hétvége plusz két nap betegség és azóta sírás. kicsit javult hogy az utat nem ordítja végig de itthon és ahogy beérünk az oviba sír. de mikor már bent van jó. többnyire játszik mégha nem is nagy társaságban. eszik rendesen...stb. ez van sajnos. engem annyi nyugtat hogy ha már ott van "jól érzi magát".

Szia, mi is hasonló cipőben jártunk, vagy talán még a nálatokénál is rosszabb volt a helyzet. Nem csak elváláskor, hanem napközben is többször sírt.
Én végső elkeseredésemben és tanácstalanságomban elmentem egy gyermekpsichológuhoz (gyereket nem kellett vinni). Egyetlen egy alkalom alatt pár hasznos kis tanáccsal, apró trükkel látott el, amiket alkalmazva, pár nap alatt hihetelen változás következett be.
Nem mondom, hogy innentőla kedvenc helye lett az ovi, vagy, hogy kiugrana a bőréből örömében reggelente. De már sem napközben, sem elváláskor nem sír. Délután benn alszik, eszik, és kicsit barátkozik. Mi pedig megnyugodtunk:)
Ha érdekel privátban szívesen megadom a pszichológus elérhetőségét. (Azt ne kérd légyszi, hogy írjam le miket mondott, mert nem tudnám hitelesen úgy visszaadni,ahogy ő mondta, na meg minden gyerek és probléma más)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!