Mással is vetetnek ki szabadságot ballagáskor?
"Nem derogál az ügyelet, csak tudod, vannak olyan gyerekek, akiket nagyon megvisel, amikor napokra vadidegen környezetbe kerülnek, idegen óvónőkhöz, idegen gyerekekhez. Az én gyerekem például ilyen, nehezen nyílik meg, feszeng, ha más csoportba vannak. Kénytelen voltam én is jópárszor beadni ügyeletbe, "
Akkor te sem vagy az "igazi" dolgozó anyuka. Én sajnos csak 5-re érek oda a gyerekért, és szinte minden nap másik csoportból hozom el, más óvónőtől. Mert 4-től már vonják össze a csoportokat, ahogy fogynak a gyerekek.
szóval sokszor van más csoportban a gyerek. Szerintem az nem "vadidegen" környezet a gyereknek, ha 1-2-3 szobával arrébb viszik, és olyan óvónőkkel, akiket szokott látni.
"az meg egy másik, hogy az óvónő munkaideje hétfőtől péntek, 8tol 4ig tart, ergo neki miattad kell tulorazni
"
Ez nem igaz. Az ovi nálunk 6-18 óra között van nyitva. És óvónők vannak végig. Igaz nem minden csoportban minden óvónő, mert reggel is még összevonva van pár csoport, meg délután is, de mindig van bent óvónő.
Szóval nekik sem 8-16 a munkarendjük. Beosztástól függ, mikor melyikük van bent.
Óvónéni vagyok.
Igen, tól ig dolgozunk. Nem tudom megtenni, hogy a zárkózottabb gyerekeimet reggel én fogadjam és du.is én legyek velük.Az nekem olyan túlóra, amit a kutya ki nem fizet, meg nem köszön...
A szünetekre pedig nem zár be az óvoda. Ha mégis, az törvényellenes...
A szabadságomat, ami JÁR nekünk is, bizony jól esne kivenni. Te panaszkodsz, hogy nincs annyi szabid.Képzeld nekem emiatt rendre heteim maradnak benn és vesznek el.
Mert nem tudom kivenni.Mert ha kiveszem, a dolgozó szülők hová tennék a gyerekeiket...
Szerinted ez nekem igy jó?
18!
Nálunk még 7tol 17ig van nyitva és 8tol 16ig van óvónő, a többi időben dajka van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!