Mi a különbség az évzáró és a ballagás között?
Figyelt kérdés
nyilván tudom mi a különbség, csak azt nem hogy miért nem egy napon tartják? már tavaly is így volt, csak mi idén ballagunk. most akkor mikor illik ajándékot vinni az óvónéniknek? és ha egész nyáron járni fogunk?2017. máj. 4. 21:41
1/7 anonim válasza:
Ha tudod a kulonbseget ott a valasz.:)
A ballagas a "ballagóké " az évzáró mindenkié!:)
2/7 A kérdező kommentje:
na erre pont nem gondoltam. igazad van, köszi:) de még mindig nem tudom mikor illik ajándékot venni...
2017. máj. 4. 22:14
3/7 anonim válasza:
Ha iden ballagtok én ballagaskor vinnék :) ez lefelejtettem az elobb bocsi! :) 1#
4/7 anonim válasza:
Ballagni az utolsó évesek szoktak. Az évzárón azonban minden évfolyam/csoport részt vesz.
5/7 anonim válasza:
Ballagni csak a végzősök szoktak
(vizsga előtt)
6/7 anonim válasza:
Mi majd ballagáskor adunk csoportosan ajándékot mindenkinek.
7/7 anonim válasza:
Nálunk nincs évzáró ünnepség az oviban. Ballagás van, az az iskolába menők ünnepe, a kisebbek esetleg fellépnek. Mi az utolsó oviban töltött napon vittünk virágot mindenkinek, nem a ballagáson, csak nyár végén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!