Melyik ovit völasztanátok a helyemben?
Én mindenképp megpróbálnám a közelebbit. Hátha nem is olyan " katonásak" azok az óvónők.
Ha ez nem jön be van lehetőséged a másikba átmenni?
Ha megtehetitek, hogy minden reggel autóval elvigyétek (ha van erre úgy időtök, stb), akkor Én az elsőt választanám.
Bár még messze van Nekünk az óvodás korszak, de Én is azt fogom nézni, hogy hol szimpatikusabbak az óvónők. Nem olyan rossz egyébként sem, főleg ha valóban otthonosan, elég barátságosan van kialakítva. Az udvar Nekem nem olyan tényező, ami miatt lemondanék róla.
nincs ismerős, akinek a gyereke az adott ovikba jár? én kikérdezném a szülőket is.
dolgozni is gyalog jársz, vagy kocsival? ha kocsival, mindenképp az első, meg amúgy is arra szavaznék, de azért kikérném több szülő véleményét
Első blikkre a távolabbit választanám, nekem nagyon fontos az első benyomás.
Meg az sem mindegy, hogyha jövőre elkezdesz dolgozni, és autózni fogsz majd, tudod vinni a gyermeket oviba és érte tudsz menni? Azaz útba esik a távolabbi ovi munkába menet?
Mert mi pont ebben a cipőben jártunk tavaly. A lakásunktól jó messze dolgozom, autózom. Ha a közeli oviba írattuk volna a fiunkat, reggel bajos lett volna olyan korán elvinni, ahogy én indulok, délután pedig Ő lett volna az utolsó, mire átérek érte a városon. Így a munkahelyem melletti oviba írattuk, imádjuk az ovit, fantasztikus volt az elsö benyomás is, és reggelente én vihetem (igaz, hogy korán), délután viszont 4 óra 2 perckor megölelhetem, a fiam az egyik első gyerkőc, akit a szülő elhoz. És miénk az egész délután!
Szval nagyon fontos az óvónő személye, valamint a logisztika, hogy jövőre mi lesz nektek az ideális. Engem nagyon zavarna, ha tudnám, hogy a gyermekem tőlem nagyon távol, délután 5-fél 6 körül még mindig engem vár, én pedig ülök a dugóban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!