Kötelezhetnek, hogy reggel 8-ig érjek be a gyerekkel az oviba?
Igaza van az "utolsónak"(tizenakárhanyasnak) bármennyire is fáj ez neked!
Az óvoda egy intézmény, ahol szabályok vannak! Persze mindig van valaki,akinek éppen nem jó,és nem akar beállni a sorba,ők rendszerint a hisztéria után (hogy képzelnek ilyet,hogy te időre vidd a gyereket...blablabla) beállnak a sorba!
Te is be fogsz állni! A többi sallang,hogy egyedül neveled stb.felesleges, tanuld meg máshogy szervezni a napjaid!
Szerintem itt a fo gondod a te kenyelmetlenseged.
Nalunk olyan gyerek is van, aki fel nyolcra jar. A gyereked napok alatt megszokna. Csak te nem akarod.
:-)
Szegény óvónők, nincs elég bajuk,még az ilyen önérzetes "ki ha én nem" anyukákkal is meg kell küzdeniük!
Na,majd befogják a szádat! :-)
szia
Én óvónéniként irom a választ.kötelezni nem lehet,de nem véletlenül kérik,az biztos.Gondolom nagycsoportos gyerekről van szó.biztos meg is indokolják,de azért én is irok egy-két alternativát.
Egyrészt gyakran elkezdődnek az egyéni fejlesztések már korábban,( ha esetleg logopédus,gyógytornász..stb viszi el őt,akkor ő sem td várni a szoros időbeosztás miatt)
Másrészt,kell egy kis idő,amig belerázódik a csoport életébe,kell,hogy kijátssza magát,mire a kilenc órás foglaklozások elkezdődnek.
harmadrészt,hozzá kell szokni,hogy a suliba is be kell majd érni időben.
ha nem nagycsoportosról beszélunk,akkor storno,de mi ezért szoktuk kérni,ezzel indokoljuk a nyolc órás érkezést.ű
hidd el,nem piszkálás,jószándék vezérli őket
Mit fogsz csinalni ha suliba megy? 3/4 8-ig be kell erni.
Na, ugyanazt kell most is :) Legalabb mindketten belerazodtok mire elkezdodik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!