Hány kg gyümölcsöt szoktatok bevinni az oviba, ha soron következtek? Milyen időközönként kell vinnetek és hány fős a csoport?
Nalunk minden nap esznek gyumolcsot a gyerekek, egy heten ketszer visz vki gyumolcsot, vagyis ket napig eszik azt amit bevisz a soron kovetkezo szulo. (ezt most jo bonyolultan fogalmaztam meg, remelem ertheto)
22-en vannak a csoportban, idaig 3x esett rank a sorrend.
En nem kg-ban merem amit beviszek, hanem ugy nezem h egy gyerkoc kb mennyit ehetmeg egyszerre. Altalaban 3 fele gyumit valasztok. A banan es az alma fix, ehhez veszek vmi idenygyumolcsot.
Tehat pl 6 nagyobb alma, 8 banan es ehhez jon mondjuk 10 mandarin v 6 korte, 10 szilva, stb.
Hát én meglepődve olvasom, amit írtok. Nálunk is minden nap a gyerekeknek gyümi, de nem kell a szülőknek vinni. Egy évben egyszer van ú.n. egészség hét, akkor előre meg van beszélve ki mit visz, mivel az alap gyümin kívül ilyenkor a gyerekek is készítenek valamit a gyümölcsökből. Pl tavaly nekem 1 kg banánt kellett vinni és 2 db narancsot.
Úgyhogy én hálát adok, hogy ezek szerint egy jó oviba járunk (mármint költség tekintetében).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!