Mit takar magában egy sni beszédhibás kisgyereknél a különleges bánásmód? Igényel? Ez csak a logopédiára értendő?
Bocsi elválasztottam véletlen kérdőjellel
Válaszaitokat előre is köszi!!
Neurológus,logopédus ès óvónő is!
Pszichológus mèg vissza van sajnos
az, hogy lelki betegség csak és kizárólag pszichiáter mondhatja ki. se a logopédus se az óvónő nem orvos és nem is szakterülete utóbbinak, hogy ilyet állítson :)
sni azt jelenti sajátos nevelési igényű, ami a beszédfogyatékosságnál annyit jelent, hogy az óvodának logopédust kell biztosítania számára. illetve olyan óvodába át kell venniük ami biztosítani tudja :)
Köszi szèpen a válaszokat,főleg 5-ösnek
Sajnos a mi helyzetünk bonyolultabb ugyanis hónapokig bantalmazták óvónènik tehetelenek voltak ,kèsőn váltottunk ovit,addigra társult hozzá tikkelès,figyelemzavar :(
Dadogással indult.
Pszichológusban bízom mindenesetre..tudván hogy emiatt nem mehet 7 èvesen suliba,nagyon bánt hogy sni lett :(
Köszi mindenkinek!
Van valami konkrét kérdésed is? Én úgy érzem hogy nagy képzavar van még nálad. Szerintem kérd meg a gyermeket ellátó EGYMI-t, hogy szülőkonzultáció keretében beszéljétek át még egyszer a gyermek állapotát, az SNI státuszt, a jogköreidet.
Üdv: súlyos SNI gyermekekkel foglalkozó gyógypedagógus
Mit kell átbeszèlni ezen ha egyszer meg lett neurológiag állapitva hogy beszèdfogyatékossága hátterében lelki okok állnak
Ez sajnos nem kèrdés amiken keresztülment..:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!