Kötelező az oviban aludnia a gyereknek?
20hónapos a kislányom,áprilisi ugyan,és lesz majdnem 3,5 éves mire oviba megy,de belefáradtam az altatásokba,képtelenség! Újszülött kora óta sem alszik jól,éjszaka alszik 10-12órát,de hónapok óta a délutáni alvás egy rémálom! 1,5órát szenvedek vele,mire alszik,1,5órát alszik ekkor,de aztán az este megint egy rémálom,szintén 1-1,5óra altatás,és 10óra mire alszik! Többször volt már,hogy feladtam,hogy akkor majd összeesik,ha összeesik,persze eddig egyszer sem dobta el magát,hogy alszik :D
Viszont a kimaradt délutáni alvások után este fél 9kor gond nélkül aludt el,és ígyis aludt reggel 7:30-8-8:30ig is akár! Ha nem is alszik délután,akkor sincs vele baj,nem nyűgös,a szemein persze látszik,de nem dilis! :/
Köszönöm a válaszokat!
Az mondjuk igaz,hogy ott kifárad,korán kel!
Ebéd után nem fogom tudni elhozni,mert dolgozni fogok ;)
Na majd meglátjuk akkor mi lesz... :D
És nem is erőltetem a délutáni alvást,ha kidől,ugyis kidől :D
Ha nem akar aludni,akkor meg én hiába szenvedek vele!
Pici még,rengeteget fog változni,az biztos!
További szép napot nektek!
Kedves vagy,kedves utolsó! Ha végig olvastad volna,amit írtam,akkor rájönnél,hogy k* nem én tehetek arról,hogy a gyerek nem alszik el,én elvonulok vele 8-8:30kor az ágyba,olvasunk,aztán villany leolt,de a gyerek nem hajlandó aludni,1,5óra mire bealszik,de akkor már ordít,elhiheted,h nem játszok vele! Egyszerűen nem hajlandó elaludni!
Köszi a hozzászólást
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!