Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Ti elvinnétek holnap óvodába,...

Ti elvinnétek holnap óvodába, vagy sem?

Figyelt kérdés

Kislányom középső csoportos óvodás. Tegnap óta elég rekedtes a hangja, amolyan "hegyibarbarás".Más tünet nincs, se orrfolyás, se köhögés, se láz. Kedve, étvágy jó. Teljesen jól van, csak ez a repedtfazék hang aggaszt egy picit.

Tavaly elég sokat tartottam itthon, Nehogy megszóljanak az óvónők, minden egyes köhintésére, egy pici orrgolyásra szaladtam vele a dokihoz, aki néha megjegyzést tett, hogy nem egy nagy beteg, de ha már elvittem, maradjon otthon egy hétig. A sok gyáp miatt alig kaptam fizut, csoda, hogy ki nem rúgtak.

Most bizonytalan vagyok.

2016. dec. 11. 14:19
 1/5 anonim ***** válasza:
17%
Legyen nala mentolos cukorka, meg pzs. Otthon meg jo sok citromos-mezes tea, zoldseg, gyumolcs. Nem lesz semmi baj, par nap es meggyogyul.
2016. dec. 11. 14:21
 2/5 anonim ***** válasza:
87%

Méz, kanálról lenyalogatva.

Próbáld ki nála.

2016. dec. 11. 14:42
 3/5 anonim ***** válasza:
87%

Simán vinném.

A rekedtség nem betegség,attól is lehet rekedt a gyerek,hogy száraz a levegő a fűtés miatt.

2016. dec. 11. 15:23
 4/5 anonim ***** válasza:

A rekedtséget náunk is a száraz levegő okozza. Ha párologtatok, elmúlik.

Ha nem köhög és nem piros a torka simán mehet.

2016. dec. 11. 22:35
 5/5 anonim ***** válasza:
62%

vitted a gyereket?

nálunk a rekedtség 5ből 4x gégegyulladást jelez, olyankor is, ha semmi más tünete nincsen. oda kell fgyelni, nehogy a nagy szaladgálásban befulladjon. ez az enyhe idő kedvez a kruppnak :/

2016. dec. 12. 08:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!