Ovodaba mennyi wc papirt kell vinni es milyen idokozonkent?
Figyelt kérdés
Tisztasagi csomag szalveta wc papir zsepi2016. okt. 19. 09:19
11/16 anonim válasza:
AZért kell többször kis mennyiséget bevinni inkább, mert ha mindenki év elején beviszi az éves mennyiséget azt nincs hova tenniük, felesleges is lenne több száz guriga wc papírt tárolni.
Ezért nálunk mindig kiírják ha fogyóban van és akkor visz mindenki egy keveset.
12/16 anonim válasza:
Nálunk tisztasági csomagot kérnek negyedévente. A tartalma: 1 szappan, két tekercs wc papír, egy fogkrém, egy fogkefe, egy szalvéta, egy 100-as zsepi.
13/16 anonim válasza:
Nálunk nem kell bevinni, ha jól emlékszem év elején adtunk be pénzt (nem tudom mennyit, de nem volt nagy összeg) és abból megvesznek mindent (wc papír, zsebkendő, fogkrém).
14/16 A kérdező kommentje:
Tok mindegg a t9bbletet az ovonok hazaviszik tudok mutatni peldat
2016. okt. 19. 14:52
15/16 Baranka válasza:
Nekünk semmenyit. Óvónők félévente szednek 1500 forintot (egész évre 3000 forintot) és ők megveszik a wc papirt, szalvétát, zsepit, folyékony szappant. Szoktam vinni gyerekek fakkjába 1-1 db 10-es zsepit (csak biztonság képpen). De jobb is igy. Mert én bevinném nekik a zewa zsepit, wc papirt, palmolive szappant. Amit lehet nem is ők használnak el. Plusz a másik gyereknek lehet nem is telne drágább dolgokra csak "occsóra".
16/16 anonim válasza:
Kérdező, lehet, te is hazavinnéd.. aki ezeket meglátja, általában ugyan ezt tenné..
Nincs új a nap alatt, ez így megy. Mindig is így ment.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!