Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Van itt ovis SZMK-s anyuka?...

Van itt ovis SZMK-s anyuka? Kene par tipp, otlet, segitseg!

Figyelt kérdés

A kovetkezo 3-4 evre sikerult elfoglalnom magam :)

Elso nagyobb dolog a Mikulas lesz. Kellene par tipp, hogy miket rakjak bele/miket lehet?

A csomagok milyen ertek osszegek lehetnek? 1000 ft/gyerek? Vagy ez tul draga?

Kesz csomagot nem vehetek, mert nem mindennek orulnek a szulok.

2016. okt. 14. 07:43
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
41%

Kinder tojás, ropi, pár szaloncukor, egy csoma csillagszóró (imádni fogják a gyerekek, bevállalós óvónő meg is gyújtja velük pl a teakonyhában :D nálunk megtenné... mondjuk nálunk a csoportszobában is raktak már tüzet tárcsán).

5-600 ft-ból szerintem jó csomagot lehet csinálni.

2016. okt. 14. 09:13
 12/13 anonim ***** válasza:

Nálunk az óvónők szokták megvenni a Mikulás ajándékot.

1000 Ft/csomag és a szülői értekezleten egyeztünk meg az összegről.

Nem csoki van benne, hanem az óvónők elmennek a RÉgió játékba (vagy más játékboltba), és vesznek valami játékot, külön a fiúknak és külön a lányoknak.

Tavaly a lányomnak pl. kis gyerek "porcelán" teáskészlet volt benne, teáskannával stb., ilyen pici méretű, nagyon örült neki kb 2 napig azzal játszott és azóta is szívesen előveszi, mindig mondja h azt a Mikulás hozta neki az oviban. A fiúknak ha jól láttam egy kisvonat volt benne.

Ezenkívül egy pici Mikulás csokit szoktak még beletenni.

Szerintem ez sokkal jobb mintha különféle csokikkal lenne teletömve. Otthon úgyis lesz földimogyoró meg még több csoki.

2016. okt. 14. 13:38
 13/13 anonim ***** válasza:
Elöbb egyezetek meg mennyit szántok a mikulás csomagra ,aztán találd ki hogy mi legyen bene.mi az oviban ezt szülöin szavaztuk meg .
2016. okt. 15. 04:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!