Van itt olyan anyuka, akinek a gyermeke minden nap bepisilt alvás közben az óvodában?
Hogyan és mikor oldódott meg?
A 3 éves lányomnál még egyszerűen nem alakult ki az ágytisztaság. Sem az ebéd utáni alvásnál, sem éjszaka nem ébred fel arra, hogy bepisilt.
Eddig csak annyi történt, hogy kitették az ágyneműjét a szekrény tetejére én meg másnap viszem a tisztát + vízhatlan alátétet is.
Mostanáig nem is aggódtam, mert annyira meleg volt, hogy nem fázott fel, de jövő héttől nem tudom mi lesz, ha rájuk nyitják alvás közben az ablakot és ő meg ki tudja mennyi időt fekszik pisis nedves ágyban, ruhában.
Akinél volt hasonló probléma, hogyan és mikor oldódott meg?
Mindjárt öt lesz a lányom. Egyelőre csak remélem, hogy végre nem fog bepisilni..... Itthon nem szokott, de az oviban rendszeresen. Pedig szeret járni...
Ha ez megnyugtat: soha nem fázott meg emiatt.
Még nem kérdeztem, és az óvónők sem ajánlották. Pedig szívesen bevinném, hiszen kb. ugyanannyi fel és levenni, mint egy sima alsót. És akkor legalább nem kéne mindennap áthúzni az ágyát és az egész öltözékét lecserélni. Beletennék a használt bugyipelust egy zacskóba és én meg kidobnám.
De sajnos úgy tudom, ez a legtöbb oviban nem engedélyezett.
#6 vagyok.Azert kerdeztem mert 3.5eves lanyom alvasnal meg nem szobatiszta de szerencsere v sem,nalunk kulfoldon nincs deli alvas,igy ezt kibekkeltuk.
2nap viszont csak 11.40ig tart es utana itthon altatom,pelenkaban.A nappali szobatisztasaggal is egy eve szenvedunk es az a tapasztalatom h ha nem kesz ra,a fejem tetejere is allhatok akkr is be fog pisilni alvaskor,ergo kb csak a buntudatot novelnem benne ha minden alvas utan agyat huznank.
Jah es o sem veszi eszre a kakit,utolso:(
Ertem h a nagy atlagnak ezek ilyen idos korara mennek, de az ovinak is toleransabbnak kellene lennie az ilyen gyerekekkel.Nem hazadobni meg akar evekig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!