Ezt hogy beszéljem meg az ovónőkkel, hogy ne szívjon a gyermekem?
Nem tudom, az én gyerekem volt olyan értelmes, hogy ovodaskent eszébe se jutott volna a sárba ülni.
A félig zárt cipővel mi a gond?
30 gyerek között nem biztos, hogy tudják, melyik hol van - nem egyesével figyelik őket. A gyerek meg teljesen természetes, hogy belemegy a sárba, vízbe ha olyan típus - ezzel se nagyon lehet mit kezdeni.
Viszont ha ott a gumicsizma, akkor az óvónőnek tök mindegy kéne hogy legyen, hogy azt adja rá vagy a cipőt... próbáld meg szemrehányás nélkül megmondani, hogy ott a gumicsizma. Vagyis ne úgy, hogy már tegnap is itt volt... :-) egyszerűen csak mondd meg, hova tetted és kész. Az is lehet, hogy a délelőttös óvó néni tudta, hogy van - de a délutános már nem nézte meg. Esetleg érdemes megmondani mind a kettőnek - ha mindig ott a gumicsizma és minden óvónő tudja, akkor rá fogják adni.
én reggelente kedvesen közölném, hogy hoztam gumicsizmát, hoztam gumicsizmát, hoztam gumicsizmát :)
én egyszer kérdezte rá, hogyhogy farmerben van bent a gyerekem. és szóltak, hogy dehát azt találták a szekrényében. mondtam mosolygósan, de hisz ott volt mellette a melegítő, már másnap mentegetőzve fogadtak, hogy vajon most jó nadrágot adtak e rá.mondtam, hogy hoztam utcai ruhát magammal. :) (nem hagyom a szekrényében, amiben behozom amúgy, csak egyszer volt, hogy betettem farmert és rittig abba volt a gyerek du.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!