Ez nagy elvárás az óvodától?
Többször kértem a dadust és az óvónőket, hogy a kisfiamra ne az utcai, hanem a külön erre a célra szánt játszós cipőt adják fel amikor kimennek az udvarra. Minden nap a drága utcai cipőt adják rá ennek ellenére. Minden délután amikor hazaérünk,azzal kezdem, hogy 2 kiló homokot szórok ki belőle és sikálom a cipőt. Nagyon dühítő számomra. A fiamnak is elmagyaráztam többször, hogy ne ezt vegye fel, de mintha a falnak beszélnék.
Most volt augusztusban 3 éves, nem járt bölcsibe. Szerintem nem érdekli, hogy milyen cipő van a lábán.
Én normális, de nem horror árú cipőt adtam a gyerekre oviban. Miért kell külön ovis kinti és oviba menős-jövős cípő? Adjál rá egy olyan cipőt, amit nem sajnálsz, ha lekoptatja az orrát, ha sáros lesz, stb. Soha nem értettem, hogy egy 3-6 éves gyerekre miért adnak a szülők egy oviba drága ruhát, amit utána számon kérnek az óvonőtől, gyerektől, hogy nem vigyáz rá.
Igen, nagy kérés. Gondolj bele, hogy van a csoportba 25 gyrek, mindegyik gyereknek más-más feladatot ad pluszba anyuka, hogy az óvonő figyeljen a cipőre, pulóverre, pólóra, kabátra, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!