Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Ez nagy elvárás az óvodától?

Ez nagy elvárás az óvodától?

Figyelt kérdés

Többször kértem a dadust és az óvónőket, hogy a kisfiamra ne az utcai, hanem a külön erre a célra szánt játszós cipőt adják fel amikor kimennek az udvarra. Minden nap a drága utcai cipőt adják rá ennek ellenére. Minden délután amikor hazaérünk,azzal kezdem, hogy 2 kiló homokot szórok ki belőle és sikálom a cipőt. Nagyon dühítő számomra. A fiamnak is elmagyaráztam többször, hogy ne ezt vegye fel, de mintha a falnak beszélnék.

Most volt augusztusban 3 éves, nem járt bölcsibe. Szerintem nem érdekli, hogy milyen cipő van a lábán.

2016. szept. 12. 21:24
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
52%
A Kérdező valahogy nem akar reagálni.....talán azt gondolta,hogy Neki adunk igazat,és lehurrogjuk az óvónőket.
2016. szept. 14. 19:19
 22/22 anonim ***** válasza:

Én normális, de nem horror árú cipőt adtam a gyerekre oviban. Miért kell külön ovis kinti és oviba menős-jövős cípő? Adjál rá egy olyan cipőt, amit nem sajnálsz, ha lekoptatja az orrát, ha sáros lesz, stb. Soha nem értettem, hogy egy 3-6 éves gyerekre miért adnak a szülők egy oviba drága ruhát, amit utána számon kérnek az óvonőtől, gyerektől, hogy nem vigyáz rá.

Igen, nagy kérés. Gondolj bele, hogy van a csoportba 25 gyrek, mindegyik gyereknek más-más feladatot ad pluszba anyuka, hogy az óvonő figyeljen a cipőre, pulóverre, pólóra, kabátra, stb.

2016. okt. 4. 08:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!