Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Hogyan viseli meg a gyereket,...

Hogyan viseli meg a gyereket, ha a friss óvodás beszoktatása után 3 hónapra máris cserélődik az óvónéni?

Figyelt kérdés
Most fogjuk kezdeni az ovit, de sajnos jelenleg nincs még pedagógusunk így az egyik csoportból fog ideiglenesen átjönni az óvónéni, ha viszont találnak egyet akkor ő megy vissza a saját csoportjába. Ráadásul 25 gyerekre csak 1 új óvónő lesz (és nem az akikkel beszokik a gyerek). Mit tanácsoltok? (egyébként 2,5 évesek vagyunk, nem lett volna kötelező most mennünk)

#csere #5 éves #beszoktatás #óvónő. óvó néni
2016. aug. 25. 14:11
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:

Mini csoportba vették fel, itt engedélyezett már a 2,5 évtől való oviba járás. Jelenleg ott tart a dolog, hogy csak dada van, tehát egy óvónéni sincs, mivel aki volt az elment. Helyette nem találtak még senkit, így az egyik csoportból jön át addig 1 óvónéni, vagyis 25 gyerekre eddig 1 óvónéni és 1 dada lesz, (mivel a középső csoportból jön át az óvónéni, így ott is 1 dada lesz és 1 óvónő)

Amint sikerül felvenniük egy új pedagógust az intézménynek, a középső csoport vissza kapja azt az óvónénit akivel pl: az én gyerekem is kezdeni fog, a kicsiktől ezzel elveszik a "biztonságot adó" óvónénit és megkapják az újat (de ezzel még mindig csak 1 óvónő és 1 dada lesz a legkisebbekre). Sajnos dolgoznom kéne, de talán azon tudnék csúsztatni, ezért is érdeklődök olyanoktól akik már túl vannak a beszoktatáson, ovin, hogy hogy éltétek meg magát az ovit és esetleges változásai hogyan viselték meg a gyerkőcöket.

2016. aug. 25. 14:50
 12/24 anonim ***** válasza:
64%

" 2, 5 evesek vagyunk " gratulalok, megegy ertelmes szulo..

Neki nem gond max neked. Hogyhogy felvettek ennyi idosen ?

13/24 anonim ***** válasza:
83%
Ha az új óvónéni is kedves, barátságos, akkor nem fogja megviselni egyáltalán.
 14/24 A kérdező kommentje:
Nem igazán értem miért kell ezen a "2,5 évesek vagyunk" dolgon lovagolni. Azt hiszem egyértelmű mire írom, akkor mi ez az értelmes szülőzés???!
2016. aug. 25. 14:52
 15/24 anonim ***** válasza:
74%
Nezd meg, hogy mindent tobbesszamban irtal, ami tenyleg zavaro.
2016. aug. 25. 14:54
 16/24 anonim ***** válasza:
73%
"2,5 évesek vagyunk"," nem lett volna kötelező most mennünk",pisiltünk,kakiltunk,szopizunk...És még nekem van alacsony IQ szintem.Ne gügyögj már egy felnőtt oldalon,felnőtt embereknek,mert nevetséges vagy,és nem veszik komolyan a problémádat.1-es.
2016. aug. 25. 14:55
 17/24 A kérdező kommentje:
Nagyon sajnálom, ha ez zavaró... :)
2016. aug. 25. 14:57
 18/24 A kérdező kommentje:
Értelmes válaszokat szeretnék, nem ilyen baromságokat. Nagyon szépen köszönöm eddig azoknak akik válaszoltak!
2016. aug. 25. 14:58
 19/24 anonim ***** válasza:
66%
Szerintem attól függ mennyire alkalmazkodó a kicsi, aszerint döntenék. Helyileg hol van ez az ovi, hogy ennyire nem találnak óvónénit? Mert felénk meg nagyon sok óvónéni munkát nem talál :/
2016. aug. 25. 15:02
 20/24 A kérdező kommentje:
Perbál és környékén sehol sincs normális létszámban pedagógus sajnos :(
2016. aug. 25. 15:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!