Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Mit tárolnak az ovizsákban?

Mit tárolnak az ovizsákban?

Figyelt kérdés

Tudom, hülyén hangzik, de már nagyon kíváncsi vagyok. Mindjárt kezdi a fiam az ovit, szülői csak jövő héten lesz, de már megvarrtam az ágyneműt/ovizsákot. Nem tudom, mi fog még kelleni, ezért nem tudom, mi lesz az ovis zsákban.

Miért ilyen? Miket tárolnak egyes fakkokban?

Bölcsiben nem kellett semmi, csak ágynemű, így nem tudom.

2016. aug. 15. 11:21
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:

A hazamenos.ruha volt benne

Most mar nincsen mert uj szekrenyek vannak abba meg felesleges ket poc van benne az also a benti es csere ruha a felso a hazamenos alatta a cipok vannak kosarban kabatok a fogason az ajon belul

2016. aug. 15. 13:44
 12/23 anonim ***** válasza:
Nekünk csak a váltóruha volt benne, vagy az alvós állata. Fogkefe és fogkrém a mosdóban volt, az ágynemű pedig az ágyon, akkor rakták csak ki, ha vinni kellett mosni.
2016. aug. 15. 13:44
 13/23 A kérdező kommentje:

Értem. SZóval ez azért van, mert nincs szekrény.

Akkor bölcsiben azért nem kell, mert ott vannak szekrények.

2016. aug. 15. 13:50
 14/23 anonim ***** válasza:
72%

pontosan!

a zsák a szekrény alternatívája. DE nem baj, ha szekrény mellett is van a gyereknek, mert esetleg a zsák lehet a "matatós", zsepivel, alvós döggel, stb, amiből ki tudja magát szolgálni egy 3éves is. (szekrény hiányában ezt szolgálják az első zsebek, és a zsák nagy része meg kvázi a szekrény)

2016. aug. 15. 14:04
 15/23 anonim ***** válasza:
72%

Zsepi alvos dog nalunk a csoport szoba megfelelo helyen van ;-)

Zsepi asztalon kosarban

Alvos dogok a agyak elotti ladaban

2016. aug. 15. 14:18
 16/23 anonim ***** válasza:

Nem a szekrény alternatívája, hanem a papírzacskóé. Az oviban is lesz valamilyen szekrény (nálunk nyitott, egy akasztóval), oda kell tenni a zsákot (mondjuk nálunk a bölcsiben is ugyanígy volt).

A zsák főleg amiatt jó, hogy így a gyerek ki-be tudja hurcolni egyben a ruháit (meg én is csak felkapom és viszem, otthon átnézem, átpakolom hétvégén). Nálunk be sem mehet a szülő az öltözőbe. Kész káosz lenne, ha 24 db 3 éves szekrénybe kipakolná a ruhákat.

2016. aug. 15. 15:22
 17/23 A kérdező kommentje:

Nálunk be sem mehet a szülő az öltözőbe.

Akkor a kabátok/váltócipők nem is az öltözőben vannak?

2016. aug. 15. 15:50
 18/23 anonim ***** válasza:
100%
Dehogynem. A gyerek kihozza a zsákját és a váltócipőjét (és a kabátját, ha az nem fér bele a zsákba). Még mindig könnyebb így, mintha 8 darabot kellene kihoznia és neki kellene válogatni a szekrényben.
2016. aug. 15. 15:54
 19/23 anonim ***** válasza:
Nálunk is csak a ruha van benne. Az egyik kis részébe zsepit teszek, a másikban a hajcsatok, gumik vannak, mert az fogyóeszköz. Ide tesszük a kis játékot is, ha "véletlenül" elhozta a gyerek magával.
2016. aug. 15. 20:27
 20/23 anonim ***** válasza:
Nálunk is csak ruha van bene ,semmi más.
2016. aug. 16. 06:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!