Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Mit tárolnak az ovizsákban?

Mit tárolnak az ovizsákban?

Figyelt kérdés

Tudom, hülyén hangzik, de már nagyon kíváncsi vagyok. Mindjárt kezdi a fiam az ovit, szülői csak jövő héten lesz, de már megvarrtam az ágyneműt/ovizsákot. Nem tudom, mi fog még kelleni, ezért nem tudom, mi lesz az ovis zsákban.

Miért ilyen? Miket tárolnak egyes fakkokban?

Bölcsiben nem kellett semmi, csak ágynemű, így nem tudom.

2016. aug. 15. 11:21
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
100%
Ruhát.
2016. aug. 15. 11:23
 2/23 A kérdező kommentje:
Mindegyik részében?
2016. aug. 15. 11:26
 3/23 anonim ***** válasza:
100%

nálunk 4 fakkos volt, 3 kicsi meg egy nagy

a kicsikben volt fésű, fogmosópohár + fogkefe, 100-as papírzsepi, az alsó nagyban váltás ruha volt :)

2016. aug. 15. 11:32
 4/23 anonim ***** válasza:
100%
1-es vagyok. Nálunk csak ruha van az oviszsákban. Amiket a 2-es felsorolt, azok a fürdőszobában vannak, zsepit meg a dadus ad. A lányunk zsákja 1 részes. Vagy a zsebeket is külön résznek veszed? Én az egyik zsebbe szoktam tenni egy zoknit és egy bugyit, egyébként minden a nagy részben van.
2016. aug. 15. 11:35
 5/23 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk úgy néz ki, hogy az ovis zsákban a tartalék tiszta ruhákat tárolják. Ezt az ovi adja, az ovié, ahogy az ágynemű is, ők mossák, csak az alvós holmikat/játékot kell vinnünk.
2016. aug. 15. 11:36
 6/23 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk a váltóruha van benne. Meg beleraktam még egy csomag zsepit, meg 1-2 szatyrot, mert azt általában elfelejtek vinni.
2016. aug. 15. 12:09
 7/23 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk váltóruha, évszaknak megfelelően 1-1 db, pl. most 1 rövid naci + 1 póló + zokni + bugyi, egy zacskó, ha valami történik a ruhákkal :)

Óvoda válogatja az ágyneműt, hogy kell-e vagy sem. Nekünk kiscsoportban nem kellett ágynemű, most nagy-középsős és kérnek.

2016. aug. 15. 12:35
 8/23 anonim ***** válasza:
100%
Tartalékruha belül, külső zsebben zokni, váltás alsók. Van egy csomag pzs csak az én megnyugatásomra (elérhető helyen többfelé van pzs az öltözőkben is), az alvósokat is ide szokták berakni délután.
2016. aug. 15. 12:52
 9/23 A kérdező kommentje:

[link]

Erre gondolok.

SZóval van középen belül egy "nagyobb" tároló része, elöl 2 kisebb zsebe, és hátul egy nagyobb.

Mik vannak ebben?

Most a bölcsiben egy sima papírszatyorban van a váltóruha (ha valami baleset van).

Más meg nem kell.

Azért is írtam, hogy nem tudom, mi fog kelleni, ágynemű biztos. (de az van bölcsiből)

A többit nem tudom. Gondolom tisztasági csomag (fogkefe, fogkrém).

De ennyi zsebbe miket tárolnak?

A bölcsibe meg miért nem kell?

2016. aug. 15. 12:53
 10/23 anonim ***** válasza:
100%

váltóruha van benne. én az első zsebekbe olyan dolgokat tettem, amire a gyereknek jövet-menet szüksége lehet, pl öltözésnél udvar előtt/után, hogy ne kelljen kérni. pl ott van plusz egy tiszta zokni, pár db zsebkendő, szőlőzsír, nózi, illetve ha kell, oda teszem be az orrsprayt, inhalátort.

vicc, hogy nálunk szekrény IS van, és abban ugyanezek... nyár elején vagy 3 váltás ruhát vittem haza az oviból, volt, amit már rég kinőtt :D

2016. aug. 15. 13:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!