Van őszi szünet az ovikban, bölcsikben?
Azért kérdezem, mert ugy tartalékolnám a szabijaimat, hogy legalàbb pár napot itthon lehessek a gyermekeimmel.
Ugyanakkor azt gondolom, hogy épp, hogy beszoknak /most szoktatom az ovisomat és a bölcsisemet/, máris szünet? Nem tartom ésszerűnek.
És mi a helyzet a többi iskolai szünettel? Téli, tavaszi szünet? A nyári zárásról már tájékoztattak minket.
Köszi
Elvileg nincs, gyakorlatilag ott vannak a nevelés nélküli napok, amikor ugye nincs ovi.
Az iskolai szünetek időpontja fent van a neten, tanév rendje 2016/17 [link]
Köszönöm a válaszokat. Én mindegyiket hasznosnak éreztem.
Köszi a linket, 1-es! Be is írtam a naptáramba az időpontokat, de remélem, hogy nem lesz őszi szünet egy éppen beszokott és összeszokott csoportban! Az összevont csoportosdi nem szimpatikus, bár én tisztán emlékszem rá, hogy az ovis éveimben a nyári szünet egy részét összevont csoportban töltöttem, sőt, olyan is volt, hogy átpateroltak minket egy másik oviba, mert kifestették a miénket. Egyáltalán nem volt trauma. De a saját gyermekével mashogy van az ember. Nem szeretném idegen csoportba ismeretlen gyerekek és óvónénik közé járatni Őket egy napot sem.
Nagyon elszomorító az, amit írtál, kedves 6-os! En is hallottam nem egy ilyen esetről. A barátnőm kisfiát már egy nyavalyás köhintés után hazaküldik, mert anyuka úgyis otthon van a picivel. A kisfiú szinte sírva toporzékol, hogy maradni akar. Ő egy élénkebb kisfiú, akivel sokszor nem könnyű, gondolom, egyszerűbb megszabadulni tőle. Az én fiam is kifejezetten élénk, nagyon remélem, hogy nem lesz 'terhére' az óvónénijének. Felháborító az ilyen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!