Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Mennyi a reális ár babysittern...

Mennyi a reális ár babysitternek azért, hogy óvodából hazahozza a gyermeket? Ki mennyit fizet érte?

Figyelt kérdés
Utána már nem kell itthon maradnia a gyerkőccel, mert itthon leszek, csak újszülöttel az elején nem szeretnék a nagyért oviba menni. Az út tőlünk kb. 20-30 perc az oviból visszafelé.
2016. aug. 6. 21:53
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

Igen, egy óra az alap, de akkor olyat kell találnod, aki egy óráért ezt bevállalja minden hétköznap. Mert azért akkor ugye nem csinálhat olyan programot egyik nap sem, ami egy egész délutános, mert meg kell szakítania ezért a kb 1-1,5 óráért.

Egyébként pedig nem értem, de amikor tavaly én szültem a második babámat ( november) akkor bölcsis volt a fiam, és itt kérdeztem körbe, hogy ki hogyan oldja meg, akkor nagyrészt csak olyan válaszokat kaptam, hogy ilyen esetben 2-4 hétig ne vigyem oviba a nagyot. Egy, hogy nehogy a kicsi a buszon elkapjon valamit ( mi sem tudtuk minden nap megoldani, hogy a férjem vigye) illetve hogy a nagy ne érezze, hogy le van passzolva a kicsi miatt, és hogy szokja meg.

És végül így is tettünk, 3 hétig otthon volt a fiam, pedig akkor már másfél éve járt bölcsibe. ( 15 hós kora óta, és nem egész 3 volt amikor a kicsi született. )

Ja és nekünk is messzebb, 8 megállóra volt a bölcsi, szóval esélytelen volt a séta.

2016. aug. 16. 09:00
 22/22 A kérdező kommentje:

Koszi a valaszt!! En is gondolkodtan azon h itthon maradjon,de majd meglatjuk. O mar nagyobbacska, nem most kezdi az ovit, szval eselytelen, h osszekapcsolja azzal, h le van passzolva... Viszont mivel szereti, sok a foglalkozas, megfontolando, h itthon jobban el lenne-e. Ferjem sokat van tavol, nekem semmi segitsegem, az sem lenne tul elonyos, h ne tudjak vele foglalkozni,m minden mas is az en nyakamba szakad. Elso gyerkocnel meg ugye konnyebb volt...

Meg igazabol meg 2-3 hetes babat se vinnek a reggeli tomott buszra fel osz kozepen 😕 mindenesetre majd csak lesz valahogy.

2016. aug. 18. 23:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!