A gyereketek ovijában sem értelmesek az óvónők? Mi a vélemény?
A barátnőm szakmai képzéseket tart óvónőknek és tanítóknak. Mi most keresgélünk ovikat a környéken, és a tanácsát kértem.
Azt mondta, ha már találunk egy olyan ovit, ahol az óvónő viszonylag kedves, akkor azzal elégedjünk meg. Tapasztalata szerint mindegyik butácska, nem fogunk velük kijönni, ha megoldandó probléma merül fel.
Ne értsetek félre, tisztában vagyok vele, mennyire kevés az óvónő szakra a ponthatár, és hogy az hányas érettségikkel jön ki annyira. De ez szerintem csak azt jelenti, hogy nem jeleskednek a tanulásban, mert mondjuk nem szeretnek olvasni, nem pedig azt, hogy buták.
Somogy kissé leszakadt régiójában élek, ahol mindkettő óvónő okos, vicces, fantáziadús, fiatal, kb. 13 éve vagyok velük kapcsolatban.
Menőbb helyeken biztosan náluk is okosabbak;)
20: te tudod, hogy a gyk-n vagy? Itt szép lehetsz, de okos tuti nem.:)
Köszönöm azoknak, akik a kérdésre válaszoltak. Egyébként nem az összes óvónőt ismeri a barátnőm, de nagyon sokat, hiszen őket képzi. Nyilván ti sem ismeritek az összeset, ezért személyes tapasztalatokat kértem. Nem azt kérdeztem, hogy "szerintetek buta mind?",az emberek mégis erre a nem-kérdésre válaszoltak.:)
Kedves 22-es.
A kérdező barátnője azt mondta,hogy az "Ő TAPASZTALATA SZERINT". Ezzel nem azt mondta,hogy az összes óvónő Magyarországon ilyen,hanem azt,hogy azokkal kapcsolatban akikkel ő találkozott ilyen tapasztalatai vannak.Ezzel szerintem semmi probléma nincsen.
A kérdező pedig egyáltalán nem minősítette az óvónőket,csak elmondta,hogy szerinte attól,hogy alacsony a ponthatár még nem buták az óvónők és más anyukák tapasztalatáról kérdezett,szóval ő pártatlan maradt ezzel kapcsolatban.
Erre voltak olyanok,akik egyből minősítették,leszólták,negatív értelemben besorolták valahova a kérdezőt is és a barátnőjét is.
Miért nem lehet szépen,személyeskedés és mások minősítése nélkül válaszolni?
Ha nem értesz egyet vele,akkor leírod,hogy én pont az ellenkezőjét tapasztalom,mert nálunk ilyen és ilyen az óvónő.
Nem kell azonnal lehülyézni a másikat.
Hol hülyéztem le bárkit is? Másold már be, mert kiváncsi vagyok rá!
Leírtam, hogy én nem ezt tapasztalom.
22-es és valamelyik előző válaszoló voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!