Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Mire szedhetnek pénzt az oviban?

Mire szedhetnek pénzt az oviban?

Figyelt kérdés

Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de az en gyerekem ovijaban mi rengeteg penzt befizettunk. Pl tisztasagi csomagra, osztalypenzre, alapitvanyba, es a kulon eloadasokra. Azonban vege az evnek, es nem igazan tudjuk, hogy mire ment el a penz.

Ez, ha osszeadjuk gyekenkent kb 20.000 ft/ev, ti is kiszamolhatjatok, hogy mennyi ez egy egesz csoport vagy ovoda eseteben.

2016. júl. 11. 12:15
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
79%
Nálunk cseket is kapunk rajta hogy mire szedték be a pénzt.
2016. júl. 11. 19:44
 12/17 anonim ***** válasza:
66%

Ez a kérdés kamu, mi az hogy az óvodai alapítvány pénzét az óvónők kezébe kell adni? És ha így is van ki az a hülye aki tényleg oda is adja? FŐleg az 1 %-t?

Itt valami nem stimmel.

2016. júl. 15. 20:28
 13/17 A kérdező kommentje:
12-es, hany gyerkocod van?
2016. júl. 19. 11:50
 14/17 anonim ***** válasza:
83%
12-es vagyok. Kettő gyerekem van, de ez hogy jön most ide? Egyik ovis már, én is az ovinak adtak amúgy az 1 %-t, de nyilván nem az óvónők kezébe, és olyan szóba se került még soha hogy készpénzt kéne bármiért is az óvónők kezébe adnom.
2016. júl. 19. 12:49
 15/17 anonim ***** válasza:
Bocsánat, de, évente négyszer az előadásokra 500 Ft/db-ot szednek, de azt tudom hogy arra ment.
2016. júl. 19. 12:50
 16/17 A kérdező kommentje:

Szerencses vagy, vagytok.

Melyik varosban eltek?

2016. júl. 20. 09:11
 17/17 anonim ***** válasza:

Nálunk semmire.

Kivétel, ha bábszínház van a nevelési év során valamikor. Ez összesen általában két alkalom szokott lenni, 450 Ft/előadás.

Ezen kívül sem a kislánynál a három év alatt, sem most a fiamnál a kiscsoportban nem kértek semmire sem pénzt.

2016. júl. 25. 18:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!