Igaza van az óvónőnek? Túlsúlyos a gyermekem?
Az óvónő azzal fogadott ma, hogy túlsúlyos a gyermekem, jó lenne ha diétára fognánk. Nagyon meglepődtem rajta és mondtam neki hogy nem értek vele egyet és nem értem mire alapozza ezt a kijelentését.
5 éves 116cm és 24kg, szerintem arányos, nem kövér, van egy kicsi pocija, ennyi. Baba kora óta nagyon jó étvágyú, mindent megeszik, nem válogat, az óvodában szokott repetát kérni.
Szerintetek túlsúlyos??
Fiam áprilisban volt 3 éves, 104 cm, és 17,5 kg. Bölcsiben mindig repetázik. Soha senki nem mondta kövérnek, én sem látom annak. Szintén erős csontozatú.
Szerintem 5 évesen lesz akkora, mint a te fiad. Egyáltalán nem kövér.
Én mondanám az óvónőnek, hogy addig amíg a gyerekorvosnak és a védőnőnek megfelel a súly, addig eszembe nem fog jutni diétáztatni...
Jajj kedves 18-as,annyira okos vagy...
Mert nyilvàn meg lehet ìtélni,magassàg súly alapjàn,hogy túlsúlyos-e vki.
De azonnal megyek és levàgok a 8 éves fiamból 10-11 centit meg vagy 15kg-t.
Ja vàrj...hm... NEM!!!
(Fiam 152cm 49kg, vizilabdàs, meg sorra nyeri a judo érmeket :-), biztos tök el van hìzva,nem csak izmos...pf...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!