Óvónőknek ballagásra ajándék, elég?
Vegyes csoport, 6an ballagnak az idén. Egy másik anyukával összefogtunk ajándék ügyben, így az ő lánya és az én fiam közös ajándékot ad az óvónőknek + a dadusnak. A többiek nem akarnak adni semmit, azért csak ketten veszünk.
Szeretik a teát, ezért úgy döntöttünk, hogy egy tea válogatást veszünk + három névre szóló bögrét hozzá és még találtam a neten virágzó teát, 3 gumó egy organza tasakban. Ezeket egy csomagba összeállítjuk és a két gyerek így adja át. Kb. 9000 Ft-ra jön ki, tehát személyenként 3000 Ft-ot költünk rájuk (ami ugye még ketté is osztódik, mert ketten fizetjük).
Virágot a csoportpénzből kapnak.
Az óvodavezető is kap virágot (szintén a csoportpénzből), neki még max. egy bonbont gondoltunk venni.
Elég lesz ez így?
Nem az ar szamit!
Aranyos amit adtok, boven eleg.
Mi ballagaskor ovoneninek 4en vettunk egy arany karkotot 24ezer ft volt. Daduska neni tea valogatast kapott, es egy bogret amin a gyerekek voltak.
Nem ertem miert kell leszolni a masikat..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!