Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Akiknek van ovis gyerekük és...

Akiknek van ovis gyerekük és otthon vagytok a kistesóval: mennyit lesz otthon az ovisotok nyáron? Ezt ti magatok dönthetitek el, vagy az óvónők határozzák meg?

Figyelt kérdés
2016. máj. 9. 14:12
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
73%

Az azért elég komoly,hogy azok a szülők,akik azt írták, hogy nem befásult óvónőik vannak 0%-ra vannak pontozva..szóval süllyedjek el szégyenemben,mert sikerült a gyerekeimnek olyan óvodát választani,ahol szeretik őket és foglalkoznak velük?(nem magán,hanem állami oviról beszélünk,ahol nem pályakezdők,hanem 20-30 éves szakmai múlttal rendelkező óvónők dolgoznak)

ja tudom, csak mentegetem magam,mert úgyis szar anya vagyok,hiszen lepasszolom őket,és nem foglalkozom velük...

vagy várjunk csak,mégse vagyok az,mert délelőtt míg oviban vannak,addig itthon elintézem a dolgomat,és mikor ebéd után megyek értük,utána övék a délutánom...tényleg el kéne ásnom magam,és azt képzeljétek el, hogy ilyen szar szülőként bevállaltunk még egy gyereket,már előre sajnálom szegényt, hogy mi lesz így vele...

Na,szóval ennyit arról, hogy nulla háttér infoval milyen qrva könnyű ítélkezni a másik ember felett..én azért magamba szállnék néhány ember helyében...bocs,csak ez a sok tökéletes anyuka kicsit kiakasztott..na mindegy,tuti a hormonok :D :D :D

2016. máj. 11. 20:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!