Difer-teszt. Az óvodai szakvélemény kész, alá akarták velem íratni. De?
nem tudom, mennyire megy másként nagycsoportba, nekem középsősöm van... velük 3-4 hónap alatt csináltatták meg a tesztet, mindig csak 1-1 feladatot (volt, hogy két egymás utáni napon is kapott a gyerek feladatot, aztán megesett, hogy 3 hétig nem), sokszor úgy, hogy nem is tudták a gyerekek, hogy mit csinálnak, mert játékos keretek közé volt téve az egész.
Kérdeztem a gyerkőcöt róla, fogalma sincs, hogy csinált-e egyáltalán olyat, amiről én beszélek, sosem hallott róla... szerintem szimplán csak nem emlékszik arra, hogy x hónappal ezelőtt elé tettek pl egy papírt azzal, hogy másolja át a vonalak közé a kacskaringókat...
Igen, hát rosszul csinálták, minden gyeteknek rosszabb lesz ettől az eredménye.
Kérdező: sajnos el tudom képzelni, de kérd el az eredményt. Nálunk is volt olyan vizsgálat, amit bekamuztak, tudták a gyetek szintjét.
kérdező, simán lehet, hogy egyszerűen figyelmesek az ovónők, és tisztességesen felmérték hónapok alatt őket, ismerik a késségeiket, stb. ebben az esetben kaptok szakvéleményt, nyilván korrekt is lesz, meglátod. én ebben bíznék alapból.
persze járhatsz úgy te is, mint mi az egyik gyerekünkkel kaptunk egy szakvéleményt, abból derült ki, hogy fel se mérték, olyan fals dolgok voltak beleírva. Csak egy példa: állítólag nagyon fejletlen volt az egyensúlyérzéke... Ezen annyira megdöbbentünk, megkérdeztük mit jelent... hát álíltólag gond lesz neki még a bicajozás is... akkor már 2 éve rendesen bicajozott, 3 éve tudott jégkorizni, megtanult addigra sielni könnyedén, meg görkörizni is imádott... Mire visszakérdeztek, hogy ha, akkor elírták csak, összekeverték valakivel, és gyorsan átírták!! húúú... Elvittük utána külön felmérésre inkább nevtanba, biztos ami biztos ezekután. Erre neked is van lehetőséged ha bizonytalan vagy, hogy vmi nem stimmel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!