Ilyen bunkó az összes óvónő a szülőkkel?
3 éves fiamat most szoktatom be.
Én nagyon tisztelet tudóan, kedvesen beszélek hozzájuk, ha szeretnék valamit normálisan mondom, nem követelőzök, türelmesen várok ha kell stb...
Erre 3 óvónőtől is csak a pofavágást kapom, a beszólogatást, nekik semmi sem tetszik.
1 éve beirattam a fiamat, januári kezdésről volt szó, ők kérték hogy legyen inkább március. Áprilist írunk, a fiam már várta mint a messiást, most meg úton útfélen belénk kötnek.
Először is azért mert minek akarom ott altatni a fiamat, nem érek rá elmenni érte délben?
Jeleztem hogy 11 után tudok menni beszoktatni mert a 1.5 évesem 11ig alszik, vágják a pofát, felajánlottam hogy 8-10-ig is mehetünk, de az nekik nem jó mert a nagyokat iskolára készítik fel. Egyáltalán minek is erőltetem az ovit, ráérne 2 hónap múlva is menni...
Ma jeleztem, hogy holnaptól nem tudok felügyeletet biztosítani a kisebbnek így vagy ő is ott fog velem ácsorogni az udvaron, vagy hazamegyek vele amíg a fiam ott van 1.5 órát az oviban, mire a válasz: eddig megtudta oldani, most már nem? És ezeket mind flegmán, bunkón, undorító arckifejezésekkel.
Falusi óvoda, két csoport van. Egyetlen egy normális, kedves óvónő van ott, de pont nem a fiam csoportjához tartozik.
Mindenhol ilyen parasztok az óvónők? Én elhiszem, hogy sok dolguk van, elegük van, nekem is, mégis tudok normálisan beszélni mindenkivel. Szívem szerint jól beolvasnék nekik, hogy a rohadt életbe, 1 éve jeleztem hogy mennénk és 1 év után nem tudom úgy berakni oviba a gyerekemet ahogy meg lett beszélve?! És egyébként is így kell beszélni a másikkal?!
Senki nem kérte, hogy óvónőnek menjen, tanulhatott volna varrónőnek is.
Nektek mik a tapasztalataitok?
"Szerintem nem örülnek annak, hogy odaviszel egy még nem óvodaköteles gyereket, ráadásul úgy, hogy te nem dolgozol. Nekik a te gyereked csak plusz munka."
Egy hároméves simán óvodaköteles, akár dolgoznak a szülők, akár nem.
3 éves, itthon már halálra unja magát, problémák vannak a beszédével így orvosi javaslatunk is van arra, hogy most azonnal óvodába kerüljön. Én vállaltam 2-4 órás munkát jövő héttől, tehát ezért is fontos hogy óvodába kerüljön.
Nekem egyébként kényelmesebb ha itthon van, nem kell reggel meg délután ugrálnom (egy 1.5 évessel is) az ovihoz, szóval a kényelemről ne beszéljünk inkább. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!