Szex téma az oviban. Nálatok mi a tapasztalat?
Figyelt kérdés
Konkrétan arra lennék kíváncsi, hogy előfordult -e a ti ovitokban, hogy a lányok és a fiúk egymás nemi szerveit mutogatják egymásnak elbújva. Meg persze a közöttük lévő, ehhez kapcsolódó eszmecseréről tudtok -e valamit? Az óvónéni ezt hogy kezeli? Ti hogy kezelitek? Fiús és lányos oldalról is kíváncsi lennék.2016. márc. 23. 13:00
11/12 anonim válasza:
Szerintem minden oviban van ilyen, max nem veszik észre.
Én a magam részéről fontosnak tartom a felvilágosítást már ilyen egész picike korban is. Az én kisfiam kiscsoportos, de ha kérdez valamit, válaszolok neki. Nyilván az ő szintjén, de nem titkolózok meg pironkodok előtte. Látott már engem is meg az apját is meztelenül, először rácsodálkozott, hogy anyának miért nincs kukija, de megbeszéltük, és azóta ez nem téma. Megértette. Természetes neki. Jobb ha tőlem hallja először, és nem az oviban világosítják fel egymást! :)
12/12 anonim válasza:
Előző vagyok,egyébként nem teljesen alaptalan amit az óvónők mondtak neked. Lehet ez az oka is. Nem azt mondom, hogy ti ezt csináljátok, de nálunk a családban volt olyan, hogy anyuka meg apuka egy szobában aludt a gyerekekkel. Mikor azt hitték, hogy már alszanak, akkor "belecsaptak a lecsóba". Aztán pár hónap múlva azt vették észre, hogy a nagyobbik gyerek, a kisfiú, tömködi a kisebbeket a kanapén, pont ahogy a szüleitől látta :-\ Pelenkás volt mind a kettő, gondolhatod milyet néztek a szülők! :-\
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!