Ovis gyerekemet délben elhozom, azóta nem alszik délután. Tudnátok tanácsot adni?
Figyelt kérdés
Már mindent próbáltam, de nem alszik el csak nyűglődik aztán este 6 után már kezelhetetlen.
Oviban sosem volt baj az alvással. Hétvégén is alszik ebéd után. Valószínűleg a hazaút ébreszti fel.
2016. febr. 29. 11:16
11/13 anonim válasza:
én várandós vagyok, itthon vagyok már és nem hozom el az ovisomat csak pénteken. mondjuk nálunk más az ok, különórái vannak, ma pl. f6ig. mindenkinek nyűg lenne ha elhoznám f1-kor és visszavinném 3kor. de a lényeg, hogy senki nem szól érte, pedig nekem aztán mondhatnák, én is óvónéni vagyok, illetve voltam :)
12/13 anonim válasza:
az en kisfiam minden delutani nyavog, hisztizik. 3,5 eves. Befektetem az agyaba betakarom, adok neki egy puszit becsukom az ajtot. Ha nem is alszik akkor is ott kell pihennie de max 15 perc es mar alszik is :)
13/13 anonim válasza:
Ne hozd el! Nálunk is van kistesó, nem hozom el a nagyot. Ő is az oviban alszik, itthon nem. Ő már az ovi előtt leszokott a délutáni alvásról, ennek ellenére az oviban simán alszik ebéd után. Ha itthon van, nem alszik, talán havi 1x van, hogy alszik itthon. Inkább csak, ha beteg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!